nie to forum, tu są pasjonaci i ludzie zakochani w tych autach
Nie kupuj, sprzedaj. I tyle.
Większa część chłopaków i oczywiście Pań należy do TKP, z różnych powodów, np takiego, jak uzupełnienie swojej wiedzy o aucie, poznanie go i w razie jakiś awarii mogą liczyć na pomoc innych, którzy albo mieli podobny problem i go rozwiązali albo tych forumowiczów co znają się na rzeczy, bo nie ukrywam i mam nadzieję, że się ze mną zgodzicie, że wizyta w ASO czy warsztacie może skończyć się różnie, a nikt, przecież nie lubi być naciągany.grzegomir pisze:dobra spokojnie aż tak źle może nie bedzie... spokojnie poczekam i jakoś to wyjdzie
Nie do końca. Są pasjonaci i zwykli użytkownicy, tacy jak Ja. I dobrze bo przynajmniej forum nie przypomina kącika wzajemnej adoracji i głaskania się po tyłkach. Daje przyszłym użytkownikom i osobom poszukującym obraz plusów i minusów auta. Ogólnie chociaż z auta jestem bardzo zadowolony, jeżeli chodzi o jego niską awaryjność i koszty utrzymania, przestrzeń wewnątrz, schowki, spalanie tak nie pałam jakąś straszną miłością do niego w szczególności za beznadziejnej jakości wykończenie wnętrza... Po prostu musiałem kupić żonie "jeżdżący bagażnik" i Touran nie okazał się złym wyborem ale d...y nie urywa ot taki zwykły VW który jest bo jest ale spełnia swoją rolę...Ciapek pisze:nie to forum, tu są pasjonaci i ludzie zakochani w tych autach