niko02 pisze:Pamiętaj o oponach Nie za szerokie U mnie w tym roku 17" i gwint
Tak mam już to zakodowane w genach Jak dostane 205 albo 215 max.
225 niechce. Zależy jakie dostane uzywane czy nowe. Niewiem zobaczymy jak to wyjdzie. Jest jeszcze sporo czasu do sezonu letniego
marcin975 pisze:Michał zakładasz gwinta? Mówiłeś coś o sprężynach
PS. grzegomir nie gniewam się o pożyczone zdjęcie
Wiem ale pisałeś, że jesienią dasz znać
Trafił się w dobrej cenie z Niemiec.
Założę pojeżdżę, jak będzie za twardo, to za rok założę coś bardziej lajtowego.
Witka panowie czy beda pasowac niechce wtopic siana a tu bedzie obcierac tak jest w opisie
ROZMIAR 19
ROZSTAW ŚRUB 5X100/112
OSADZENIE (ET)45
SZEROKOŚĆ FELGI 8 CALI
A jakby mialy 8.5 cala czy by tez pasowaly
Lekkie odgrzanie kotleta
Panowie felga 8x18 ET 45 na to oponka 225/45/18 będzie pasować i nie będzie ocierać jak usiądzie przy 5 osobach ? I jak wtedy ustawić zbieżność ?
Będzie pasować bez problemu. Zbierznosc musisz ustawiać?
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
KRYSTIAN pisze:Panowie felga 8x18 ET 45 na to oponka 225/45/18 będzie pasować i nie będzie ocierać jak usiądzie przy 5 osobach ? I jak wtedy ustawić zbieżność ?
Będzie pasować. JAk nie zmieniałeś amorków, sprężyn, tulei i innych elementów zawieszenia, to nie musisz ustawiać ale z drugiej strony jak nigdy tego nie robiłeś, to lepiej sprawdzić, koszt niewielki (około 100zł), a można uniknąć wyząbkowania opon po jednym sezonie....