Adminowskie działania...

Tu zgłaszamy wszelkie propozycje zmian odnośnie działania forum.
Awatar użytkownika
Cesarz
Władca postów
Auto:: 5T1 2.0TDI, DFHA 2017
Imię:: Michał
Podziękował: 629 razy
Otrzymał podziękowań: 223 razy

Re: Adminowskie działania...

Post autor: Cesarz »

stach wpadnij na jakiegoś Spota Trójmiejskiego :piwo:
1T1 HL 2005 2.0 TDI BKD+ 176KM/350Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
lock00
Władca postów
Auto:: 1T1
Imię:: -
Podziękował: 32 razy
Otrzymał podziękowań: 50 razy

Post autor: lock00 »

stach pisze:twój humor w tym momencie jest naprawdę niezastąpiony :ok:
chyba czarny humor :mrgreen:
marynarz75 ,widocznie cierpliwość została wystawiona na ciężką próbę i dali spokój...i ja to rozumiem
Awatar użytkownika
jarry
Władca postów
Auto:: 1T1 '05, 521 '10, 542 '11
Imię:: Rołbert
Podziękował: 584 razy
Otrzymał podziękowań: 829 razy

Post autor: jarry »

stach pisze:jestem tu zaledwie od paru miesięcy ale mam swoje zdanie
trudno się nie zgodzić że nie trzeba być Einsteinem tylko wystarczy poprzeglądać wpisy na forum i wiadomo kto co i jak :)

cieszę się stach że udowadniasz że są osoby które zarówno mają na to czas jak i potrafią zdroworozsądkowo ocenić sytuację :drinks:
stach pisze:i nie zarzucajcie mi proszę wchodzenie komukolwiek w d..e
niestety to masz jak w banku :hahaha:

do tego dowiesz się że chodzisz na krótkiej smyczy :mrgreen:
oni wiedzą lepiej, oni widzą ostrzej, oni słyszą to co niewypowiedziane...
pozdraVWiam, jarry
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)

"Frustra vivit, qui nemini prodest"

*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
stach
Użytkownik
Auto:: 5T 1,6 CRKB 2016
Imię:: Staniaław
Podziękował: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 18 razy

Post autor: stach »

marynarz
wiesz jak jest 6-8 tyg praca potem wpadam do domu na niespełna 2 tyg a czasem mniej i nie wiem w co ręce włożyć nawet na turanka mam nie mam czasu
Awatar użytkownika
Cesarz
Władca postów
Auto:: 5T1 2.0TDI, DFHA 2017
Podziękował: 629 razy
Otrzymał podziękowań: 223 razy

Post autor: Cesarz »

lock00 pisze:chyba czarny humor
W końcu stoję po Ciemnej Stronie Mocy... :P

-- 3 lut 2014, o 21:10 --
stach pisze:marynarz
wiesz jak jest 6-8 tyg praca potem wpadam do domu na niespełna 2 tyg a czasem mniej i nie wiem w co ręce włożyć nawet na turanka mam nie mam czasu
no mam podobnie, tyle że po równo 4/4 tyg... Ale te 2-3 godz to chyba bys wynalazl na Tourana właśnie
1T1 HL 2005 2.0 TDI BKD+ 176KM/350Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
Awatar użytkownika
niko02
Władca postów
Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
Podziękował: 384 razy
Otrzymał podziękowań: 325 razy

Post autor: niko02 »

Ja sobie akurat Gąsiora zablokowałem, więc nie widzę co napisał, a szkoda, bo pewnie nieźle wymyśla :) Reszty nie komentuję, bo szkoda klawiatury :) Niech to administracja załatwi.
lock00 Ty zamawiałeś nam spoilery?
Touran by niko02Obrazek
ZWzPD :mrgreen:
Obrazek
lock00
Władca postów
Auto:: 1T1
Imię:: -
Podziękował: 32 razy
Otrzymał podziękowań: 50 razy

Post autor: lock00 »

tak ja Ci zamawiałem
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Post autor: cheles »

Grześ
O to w tym wlasnie chodzi, zeby dojsc do rozwiazania. I nikt przynajmniej ja nie zamierzam sie klocic ale porozmwiac i wyjasnic, podsunac pomysl itp.

Robert, piszę dokładnie do i tu wymieniam, kolejnosc przypadkowa.
Jarry,
Touranek,
Dodi,
Admin,
Rauko
czyli cala administacja forumowa.
Mnie i jak widze nie tylko mnie brakuje informacji poziomej co jak jakie plany. Co z tego ze napiszesz ze na zlocie to omowimy jak chcez to przyjedz bedziesz mogl zabrac glos - wg mnie nie o to chodzi, bo jestesmy z calej PL, a ja chcialbym dowiadywac sie o pomyslach, a nie tylko w zakresie uzgodnie.
Kwestia ktora tez mnie wkurzyla to przy wplatach tekst moze kupic gadzet w promocyjnej cenie no sorry albo ktos dotuje i zna zasady albo piszemy moze tak a moze nie. Cyrus napisal,co z tego bedzie mial nowy oprocz jak pisal Stach bezcennej wiedzy.
Druga kwestia jest tez taka, jak nazwa donatora to GTW ankiete zrobila, by dac gawedzi igrzyska -krew i piach, a co do Skarbnika to GTW stwierdzila tak ma byc. Przeciez wczesniej skarbnikiem byl ktos inny. I nie chodzi mi o to, ze Skarbnikiem jest Twoja malzonka, mogl by byc ktos inny, ale w tym wypadku administracja podejala decyzje bez konsultacji, no chyba, ze od stycznia 2014 tak ma byc czyli jak to napisal Marynarz- trzymac za morde i siedziec cicho.

P.S Cala moja wypowiedziec kieruje do Administratorow tego forum, i prosze zeby nikt nawet nie pomyslal, ze kieruje ja personalnie. Zalezy mi zeby forum sie rozwijalo i stanowilo nie tylko źródlo bezcennej wiedzy, ale co najwazniejsze kolezenskiej pomocy.

Stach,
przeoczylem
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
jarry
Władca postów

niko02 pisze:Niech to administracja załatwi
zawsze byłem przeciwny załatwianiu, przecież to tak ładnie widać :) - każdy się prezentuje i w ogniu dyskusji pękają okowy strachu i w końcu padają słowa niczym nieskrępowane i... w końcu wiadomo o co chodzi :mrgreen:

a tak to tylko z zza węgła się coś wrzuci i atmosferkę wzburzy, a zaraz potem tak tak, rąsia rąsia OK OK :hahaha:

a ty czasem Michał nie masz jakiś obtarć na szyi?? bo wiesz jak powiesz dobre słowo o mnie (a zdarza ci się) to znaczy że chodzisz na krótkiej smyczy :haha:

jak nie wiesz o co biega to polecam lekturę dzisiejszych postów, proponuję zwrócić uwagę na panów ... wiesz chyba na kogo ;)
pozdraVWiam, jarry

linkill
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię::
Podziękował: 3 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: linkill »

GASIOR997 znam i cenię za bezinteresowność i poświęcenie. Dzieli się wiedzą, zawsze pomaga i nigdy nie żąda kasy za poświęcony czas i pracę (a naprawdę mógłby, bo wie za co się zabiera i ile takie usługi kosztują). Innym kolegom polecam! Nie sztuka "polecieć" całą Polskę do kolegi z forum, a po pomocy i naprawie usłyszeć że trzeba zapłacić (... tyle co w serwisie), a są tacy tu "przyjaciele".
[you] zerknij na moją furę -> > KLIK <
Awatar użytkownika
jarry
Władca postów

cheles pisze:a co do Skarbnika to GTW stwierdzila tak ma byc. Przeciez wczesniej skarbnikiem byl ktos inny. I nie chodzi mi o to, ze Skarbnikiem jest Twoja malzonka, mogl by byc ktos inny
gwoli wyjaśnienia, Eljot poprosił żeby już go zwolnić z bycia skarbnikiem, w trakcie rozmów dzwoniliśmy do niego i namawialiśmy go aby jednak się tym zajmował, jednak za dużo było różnych wpłat i kolejne mieliśmy już na oku (Donator) i po prostu Eljot nie chciał tego ciągnąć

tak jak siedzieliśmy (jeśli się nie mylę ja, Rauko, Turanek, admin, niko02, nintendo i chyba jeszcze 2 osoby ale nie pamiętam kto) każdemu była składana propozycja, nikt się nie chciał podjąć, jedynie admin ewentualnie mógł to wziąć na swoją firmę ale wtedy od każdej wpłaty by był odciągany VAT i podatek czyli około 40% wpłat by szło w ... gwizdek

w takim stanie rzeczy zdecydowałem że wykorzystam pewne "martwe" konto w mojej rodzinie, nie, nie jest to konto mojej żony jak piszesz :mrgreen:, uwierz mi że nie jestem zadowolony z tego faktu bo jak to się mówi stąpam po cienkim lodzie, zawsze istnieje ryzyko że miłe panie wiadomo skąd się zgłoszą i zażądają wyjaśnień, są pewne ustalenia wstępne które zapewniają że wszystko jest OK, ale jednak pewne aspekty podlegają uznaniowości US i może z czasem wypłynąć jakaś nieprzyjemna sprawa, z mojej strony nie widzę problemu aby ktoś się zgłosił i prowadził buchalterię/kasę, oczywiście ze zrozumiałych względów nie może to być pierwszy lepszy forumowicz lecz osoba nazwijmy godna zaufania, znana nam najlepiej osobiście

to tyle o kasie z napisem Donator ale może już wkrótce Klubowicz lub Dobrodziej :)
pozdraVWiam, jarry

Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Post autor: cheles »

Robert,
I trzeba było aż takiej dyskusji zeby to z Ciebie czyli Was adminow wyciagnac. Dlaeczego po dyskusji mozna sie dowiedziec co i jak, ale to nie znaczy, ze nie zadaliscie tego pytania na forum pod banerem szukamy skarbnika przeciez to funkcja najwazniejsza na forum zaraz za adminem bo pewnie :dzwon: tylkozna hasla administratora.

We wplatach byla wymieniona wiec sadzilem, ze to specjalnie zalozone- uklon dla malzonki.
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
admin
Władca postów
Auto:: Touran
Imię:: Maciek
Podziękował: 24 razy
Otrzymał podziękowań: 122 razy
Kontakt:

Post autor: admin »

cheles pisze:We wplatach byla wymieniona wiec sadzilem, ze to specjalnie zalozone- uklon dla malzonki.
Cheles przeczytaj dokładnie co Jarry pisał.

A co do konta to był największy problem - nikt z nas nie chciał tego brać na siebie.

Pomysł z bannerem lekko chybiony, ale myślę, że jeżeli poznamy się osobiście to dojdziemy do porozumienia i Jarry chętnie przekaże Ci pałeczkę do zarządzania i kasę klubową :ok:

Taka propozycja z mojej strony, bo z tego co rozumiem zgłosiłeś niejako swoją chęć pomocy :)
Awatar użytkownika
GASIOR997
Specjalista
Auto:: SHARAN 7N2
Imię:: GASIOR
Podziękował: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 61 razy

Post autor: GASIOR997 »

Dzięki LINKIL za szczerość tylko nie wszyscy ptasza żebyśmy byli razem na forum i sobie pomagali i udzielali podpowiedzi i doradzali . Ale żeby nas skłócić i takimi się lepiej manipuluje i rządzi . I o to w tym im chodzi. miko02 mnie nie lubi bo myślał raz , że jestem frajerem i tez wszystko mi wciśnie. To mu powiedziałem żeby nie skakał bo takich jak on w takim wieku i takiej postury to na śniadanie zjadam. Ale tez jest jak chorągiewka nie ma swego ja. Ale dalej tez nie komentuje.
Jak pomogłem to podziękowanie! - Pozdrawiam
Awatar użytkownika
GioW
Expert
Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
Imię:: Janek
Podziękował: 27 razy
Otrzymał podziękowań: 91 razy

Post autor: GioW »

Ja byłem skarbnikiem w podstawówce :mrgreen:

A tak na marginesie... co ta kasa robi z ludźmi. Nie rozumiem tego całego zamieszania. Od kilku ładnych dni większość postów pisana jest w jednym temacie - nie mającym nic wspólnego z naszymi autkami.
Wpłaty są dobrowolne, ograniczeń żadnych nie ma (moim zdaniem nawet nie powinno być) a najwięcej "szczekają" ci którzy nie chcą dać ani grosza. Czy ktoś ich zmusza do czegoś? no masakra.

Moim zdaniem powinna zostać tylko ranga i ew. jakieś profity w postaci corocznego gadżetu. Forum powinno być otwarte dla wszystkich a to czy ktoś wpłaci to już jego dobra wola. Myślę, że jest tu kilkunastu zapaleńców co nie pozwoli aby to forum upadło.

Całe zamieszanie wzięło się z tego, że chcieliście zamknąć część tej społeczności i tak na prawdę postawić ich przed szereg, stąd taki odzew pozostałych. Nie na tym to polega.

Jak widać głupie 50zł potrafi na kilka ładnych tygodni rozpierdzielić to wszystko... tylko czy to ma sens.
Ostatnio zmieniony pn lut 03, 2014 22:59 przez GioW, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ