Adminowskie działania...

Tu zgłaszamy wszelkie propozycje zmian odnośnie działania forum.
Awatar użytkownika
Tomas
Władca postów
Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
Imię:: Tomek
Podziękował: 438 razy
Otrzymał podziękowań: 127 razy

Re: Adminowskie działania...

Post autor: Tomas »

Od dawna podobne do Janka słowa cisnęły mi się na klawiaturę. A już apogeum było chyba to jak na forum pojawił się wpis Grupy Śląskiej. Kim jest i kto się za tym kryje ? Czy poszczególne osoby boją się wyrazić własne zdanie ? Kogo reprezentuje ta grupa ?
Wszyscy myślicie i mówicie to samo ? jeden organizm, jeden umysł, jedno zdanie ?
Nie wierzę ! Kto za tym stoi ?

Róbcie sobie na Śląsku co chcecie spotykajcie się nawet codziennie, jedzcie hamburgery i pyzy, tańczcie i pijecie ale zostawicie w spokoju resztę Polski, bo mam tego dość ! Tylko słyszę że my biedni szykanowani Ślązacy, dlaczego poza Wami nikt się więcej nie skarży ?

Piszecie dziwne listy, wysyłacie sms żeby doprowadzić do destrukcji TKP. Zazdrość przez kogoś przemawia ?
BASTA ! Forum jak jak wielu z nas pisze stało się częścią naszego życia i ja na zniszczenie tego nie pozwolę !

Marek i Robert ponieśli ofiarę w mojej ocenie bardzo niesprawiedliwie. !
Awatar użytkownika
Cesarz
Władca postów
Auto:: 5T1 2.0TDI, DFHA 2017
Imię:: Michał
Podziękował: 629 razy
Otrzymał podziękowań: 223 razy

Post autor: Cesarz »

Tomas pisze:jeden organizm, jeden umysł, jedno zdanie ?
Tak mi się skojarzyło ... Ein Volk, ein Reich, ein Führer
1T1 HL 2005 2.0 TDI BKD+ 176KM/350Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
Awatar użytkownika
Dodi
Władca postów
Auto:: Sharan 7N CFGB
Imię:: Paweł
Podziękował: 29 razy
Otrzymał podziękowań: 58 razy

Post autor: Dodi »

GioW pisze:Ja się tylko o jedno zapytam... kto to jest ta Grupa Śląska - jakiś bóg czy co :> , że przed nią najlepsi userzy tego forum uklęknęli i poddali się... co to za stwór, że Jarry i Turanek wyrzekli się swoich stanowisk. Nie rozumiem tłumaczenia, że kogoś zawiedli... bo jak zawiedli to chyba tylko właśnie Grupę Śląską.
Jakim prawem grupka ludzi z jednego regionu miała czelność rozwalić to wszystko? nikt ich tutaj na siłę nie trzymał. Dlaczego nie potrafili umawiać się na swoje spotkania w tematach regionalnych stworzonych na tym forum tylko postanowili sobie założyć swoje? i to jeszcze pod bezczelną nazwą TKP? Jak już coś to mogli się nazwać Touran Klub Górny Śląsk :evil:
Żadna inna grupa społeczna nie mieszała tak jak zrobiła to ta z Górnego Śląska (i nie mówię tu tylko o tym forum). I powiem Wam, że oni chyba są tym przesiąknięci z dziada pradziada. Zawsze uważali się lepsi od reszty Polaków, zawsze dążyli do swojej autonomii... dlatego apeluje do założycieli tego forum aby ocknęli się i robili to co zawsze. Jak Ślązaki chcą się sami bawić, niech się bawią w swojej piaskownicy, dlaczego reszta Polski ma przed nimi się uginać (politycy też się boją tylko górników :roll: ) Nie dajmy się szantażować... myślę, że i na GŚ jeszcze znajdą się ludzie, którym będzie bliżej TKPolska niż TKGŚ...

Miałem tego nie pisać ale szlag mnie trafił jak co ileś dni padały rezygnacje... i to ludzi nie związanych z GŚ, a tamci pewnie teraz się śmieją bo mają to co chcieli. Oni dalej się razem bawią a resztę grupy rozbili na kawałki.

Nie dajmy im tej satysfakcji!
wiecie co? do tej pory cicho siedziałem ale mam juz tego dość... ktoś powie, że uprawiamy tu politykę a ja to troche inaczej widze... ale do sedna... powiem krótko - trzeba mieć jaja, żeby postąpić tak jak np. jarry i Touranek, chociaż moim zdaniem nie powinni ulegać garstce zapatrzonych w siebie osób... ale z drugiej strony trzeba uszanowac ich zdanie i już... zobaczymy co czas pokaże... wszystkie te zarzuty co GS napisała w tym śmiesznym liście są odbiciem dokładnie ich działania... kiedy wszedłem ostatnio na forum GS zostałem z miejsca zaatakowany o próbę szpiegostwa :haha: wchodząc tam z czystej ciekawości chciałem zobaczyć jaka tam super atmosfera panuje... po chwili namysłu zaatakowany pomyślałem a czemu nie? maja coś do ukrycia czy co? wiecie co? oni chcą rozejmu? współpracy? hahaha dobre spadłem z krzesła jak to przeczytałem... żebyście wiedzieli co oni tam wypisywali na nas to woła o pomstę do nieba i to delikatnie mówiąc... włosy mi dęba staneły jak zobaczyłem niektóre wpisy osób które na naszym forum piszą co innego a tam co innego, i to żeby było smieszniej przeczytałem tylko wątek o III zlocie TKP bo oczywiście inne działy zostały zablokowane, żebyśmy sie przypadkiem czegoś nie dowiedzieli, jakie są działania itd. po przeczytaniu tego wszystkiego na szczescie kilka wersów udało mi sie skopiować ale to tylko i wyłącznie na dowód tego jak oni postępują i żeby sie potem nie wyparli tego... po tym zostałem wywalony z forum jak niewygodny świadek... i kto tak postępuje? ci co nie maja nic do ukrycia? ci co działają zgodnie z zasadami? niech sobie każdy sam odpowie na to pytanie... czuje się głęboko urażony tymi poczynaniami i takim traktowaniem innych... jeżeli członkowie GS mają odrobinę godności i jakiego kolwiek samokrytycyzmu to nie powinni oczerniać innych postępując zupełnie odwrotnie niż zapeniają tu nam na naszym forum... chłopaki miejcie jaja i męska odwagę... nie robie tu wycieczek personalnych bo wiele osób z tej grupy cenię i mam dobry kontakt ale warto się zastanowić nad swoim zachowaniem, skoro nie ma sie czystej karty...
lock00
Władca postów
Auto:: 1T1
Imię:: -
Podziękował: 32 razy
Otrzymał podziękowań: 50 razy

Post autor: lock00 »

GioW nie będę cytował Twoich wypowiedzi,bo szkoda czasu... ale nic nie dzieję się bez przyczyny...
GioW pisze:Marku nikogo nie prowokuje
Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś :>
Od jakiego czasu w ogóle się nie wypowiadam bo poziom merytoryczny co nie których wypowiedzi jest jak dla mnie mizerny, nikt nie może w cywilizowany sposób porozmawiać...tylko właśnie są ataki
A tutaj słowa do Mutiego i Niko02 - Słuchacie Wy się czasem ? ,chyba nie... to się posłuchajcie :mrgreen:
Michał codziennie się sam nakręcałeś, z każdym dniem coraz cięższe pisząc teksty pod adresem wielu osób włącznie i mnie... a zauważ nie mając żadnej na tym poziomie odpowiedzi...
A z tymi krowami to do&je*&aliście :omatko: , i kto teraz jest tą krową :mrgreen: :haha: ? ,Wy chyba nie rozumiecie że ktoś będąc w pracy ,a siedząc na forum nie może być aktywnym...
I mnie czasem głupote zdarza się napisać... ale warto czasem samemu się posłuchać :D
" kiedy wszedłem ostatnio na forum GS zostałem z miejsca zaatakowany o próbę szpiegostwa :haha: wchodząc tam z czystej ciekawości chciałem zobaczyć jaka tam super atmosfera panuje... po chwili namysłu zaatakowany pomyślałem a czemu nie? maja coś do ukrycia czy co? wiecie co? oni chcą rozejmu? współpracy? hahaha dobre spadłem z krzesła jak to przeczytałem... żebyście wiedzieli co oni tam wypisywali na nas to woła o pomstę do nieba i to delikatnie mówiąc... włosy mi dęba staneły jak zobaczyłem niektóre wpisy osób które na naszym forum piszą co innego a tam co innego, i to żeby było smieszniej przeczytałem tylko wątek o III zlocie TKP bo oczywiście inne działy zostały zablokowane"
Dodi Ty chyba czytasz co innego bo ja też tam zarejestrowałem się ,i widzę odmienne rzeczy
Awatar użytkownika
Marekk
Specjalista
Auto:: 2.0 TDI BKD 2005
Imię:: Marek
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 30 razy

Post autor: Marekk »

A moim skromny zdaniem skoro jest demokracja i płace na rozwój forum to chce mieć na nie wpływ w jakimś stopniu :> i to co sie dzieje teraz na forum to jest żenada :shock:
Zastanawia mnie na co ja płaciłem by forum rozwijało sie w tym kierunku???garstka ludzi zazurzaca sobie na wzajem .....chore dyskusje ...
Każdy może pisać co mu się podoba, kłucić się zarzucać sobie różne rzeczy ale do czego to doprowadzi....???Widać konflikt goni kolejny....i spirala nienawisci rośnie.
Wyjście Istnieje ;) skoro GS istnieje i dodatkowo jest aktywna na TKP to myślę by stworzyć GD Grupę Dobrodziei :) podkreślam i pisze to jasno!!!!!! :drinks:
Za krótko jestem na forum by wypowiadać sie o GS nie zmam szegółów waszych konfliktów i wcale mnie to nie.....trafiłem na forum by dzielić sie pasją do Touranów poznałem ciekawych ludzi i chciał bym by forum rozwijało się w tym kierunku
Dziękuje za uwagę :drinks:
morfeusz33
Specjalista
Auto:: Touran Higline 2.0 BKD
Imię:: Krzysiek
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 66 razy

Post autor: morfeusz33 »

Marekk
Wyjście Istnieje ;) skoro GS istnieje i dodatkowo jest aktywna na TKP to myślę by stworzyć GD Grupę Dobrodziei :) podkreślam i pisze to jasno!!!!!! :drinks:
ten pomysł z GD, jest całkiem sensowny uważam,nie jesteśmy tu przecież po to żeby się kłócić i obrzucać błotem , myślę ,że Admin może ten pomysł pod uwagę , szkoda żeby zaprzepaścić tyle lat wspólnych starań.Skoro może istnieć GŚ, czemu nie może powstać GD ?
stach
Użytkownik
Auto:: 5T 1,6 CRKB 2016
Imię:: Staniaław
Podziękował: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 18 razy

Post autor: stach »

Dlaczego więc wy wszyscy którym zależy na forum w dotychczasowym kształcie nie napiszecie listu do admina bo póki co forum jest jego z prośbą by porozmawiał z abdykującymi by ponownie przyjęli swoje funkcje do czasu nowych wyborów na III zlocie
wystosujcie taki list zbierzcie poparcie może zobaczą że nam na nich zależy
mój podpis już macie
GioW wy (w sensie długoletni i zaangażowani) się znacie pogadajcie stwórzcie taki post i zobaczmy jak poparcie będzie rosło (na zasadzie kopiuj dodaj i wklej)
:arrow: apeluje do wszystkich zróbcie coś
:arrow: pokażmy że my chcemy tych ludzi co do tej pory byli
Awatar użytkownika
Cesarz
Władca postów
Auto:: 5T1 2.0TDI, DFHA 2017
Imię:: Michał
Podziękował: 629 razy
Otrzymał podziękowań: 223 razy

Post autor: Cesarz »

stach pisze:pokażmy że my chcemy tych ludzi co do tej pory byli
Pytanie czy oni jeszcze chcą BYĆ NA ŚWIECZNIKU :?:
1T1 HL 2005 2.0 TDI BKD+ 176KM/350Nm
5T1 HL 2017 2.0 TDI DFHA 190KM/400Nm
Awatar użytkownika
Marekk
Specjalista
Auto:: 2.0 TDI BKD 2005
Imię:: Marek
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 30 razy

Post autor: Marekk »

Marynarz75 jeśli chcą .... najbliższym czasie sie dowiemy :) :piwo:
stach
Użytkownik

Michał to pokażmy im że my tego chcemy
czemu zrezygnowali bo znalazła się grupa która ich nie chce
a może jest grupa większa która ich chce to ich uskrzydli ponownie dajmy im poparcie
michał pogadaj z chłopakami zróbmy coś
luigisq16
Specjalista
Auto:: 1.6 TDI 2016r
Imię:: Ludwik
Podziękował: 12 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy

Post autor: luigisq16 »

marynarz75 pisze:Pytanie czy oni jeszcze chcą BYĆ NA ŚWIECZNIKU
Zapytajmy ogół forum. :?:
stach pisze:stwórzcie taki post i zobaczmy jak poparcie będzie rosło (na zasadzie kopiuj dodaj i wklej)
jestem za : :ok:

Myślę że nasi dotychczasowi Naczelni nie odmówią przy poparciu większości. :super:
luigi sq16 - ZWzPD
stach
Użytkownik

no panowie zróbmy coś
"tamci" są zorganizowani i coś zrobili a my co tylko chowamy się po kątach i czekamy
Awatar użytkownika
Eljot
Władca postów
Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
Imię:: Lesław
Podziękował: 780 razy
Otrzymał podziękowań: 344 razy
Kontakt:

Post autor: Eljot »

Jak na razie robią swoje dalej a resztę decyzji zostawmy do III Zlotu.
Mam nadzieję, ze w jak największym gronie zainteresowanych naszym Forum damy im wystarczające dowody poparcia lub nie.
Nasze forum istnieje TYLKO dzięki NAM a nikt dzięki komu cokolwiek istnieje będąc przy zdrowych zmysłach nie będzie tego niszczyć...
Pokażemy z pewnością swoją obecnością i radami jak załatać te "dziury" jakie się pojawiły.
Tymczasem zapraszam do działów, gdzie możemy (każdy na swój sposób) pomagać naszym Forowiczom!
:uklon: :uklon: :uklon:
[you] zobacz nasz Black Hunk
Obrazek
stach
Użytkownik

Eljot
zlot zlotem ale jest tu kupa narodu chcących poprzeć nasze dotychczasowe władze którzy nie będą na zlocie
apeluje przede wszystkim do forumowiczów z większym stażem
nie siedźmy z założonymi rękami pokażmy NASZYM naczelnym że mają nasze poparcie
morfeusz33
Specjalista
Auto:: Touran Higline 2.0 BKD
Imię:: Krzysiek
Podziękował: 6 razy
Otrzymał podziękowań: 66 razy

Post autor: morfeusz33 »

Stach ma rację, zróbmy ankietę poparcia i wtedy się okaże jaka jest wola ogółu
ODPOWIEDZ