Wtyczka 4 D0971636 B
Kabelki do wtyczki 000979009
Kabel serwisowy 000979 019 EA
Uszczelka kapturek 357 927 740 E
Numer przycisku który podałem to jest od 1T3 a jaki numer ma przycisk ten do starszych typów np.1T1,1T2
Numer przycisku który podałem to jest od 1T3 a jaki numer ma przycisk ten do starszych typów np.1T1,1T2
No trochę to dziwne. A jak sie ma sprawa u ciebie z kodowaniem innych sterowników choćby np licznika przyjmuje ci kodowanie? Może problem tkwi w kablu diagnostyczny.lolus54 pisze:Witam, w swoim Caddyku mam problem z zakodowaniem tpms w sterowniku. Posiadam zwykły sterownik abs+asr Mk70. Wartość jaką mam to 0017106 według podpowiedzi w vcds powinienem odjąć 0016384 zostaje mi wtedy 0000722 gdy chcę zatwierdzić kodowanie jest nie przyjęte ma ktoś może jakiś pomysł?
No właśnie, pisze o tym bo kumpel miał taką przypadłość nie potrafił zakodować nic. Kodowaniem długim robił wszystko.lolus54 pisze:Dzięki za odpowiedź, kabelek mam ok kodowałem hak i zamykanie drzwi powyżej 15km/h i wszystko przyjmuje, tylko tyle że to chyba kodowanie długie a na krótkim nic nie robiłem jeszcze.
Żeby zrestartować TPMS wciskasz tylko przycisk SET i przytrzymujesz (zapala sie kontrolka na zegarach) po gongu puszczasz przycisk.rzutnik pisze:Wczoraj podłączyłem u siebie TPMS - wersja z przyciskiem. Podłączyłem wszystko zgodnie wcześniejszymi opisami + aktywacja. Po przytrzymaniu przycisków ESP i SET jest gong więc wygląda na to że wszystko działa.
Tutaj jarry w p.4 napisał, żeby przytrzymać oba.winetu_vip pisze:Żeby zrestartować TPMS wciskasz tylko przycisk SET i przytrzymujesz (zapala sie kontrolka na zegarach) po gongu puszczasz przycisk.