ja mam panel z A/C w passacie i u mnie jest ok... teraz w Touranie mam ECON i też dobrze to działa...Muti pisze:Miałem z A/C i dmuchał w deskę z ECONem jest tak jak powinno być.
Klimatronic - praca po włączeniu i wyłączeniu wstecznego
- Muti
- Władca postów
- Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 365 razy
To jest zawsze.Tak samo obieg się zamyka przy uzywaniu spyskiwaczy.ggu pisze:Ale też tak masz, że jak włączasz wsteczny to Ci zamyka obieg? W obydwu autach?
Tak,ale od zawsze miałeś A/C w passacie i ECON w touranie,także wtedy to działaDodi pisze:ja mam panel z A/C w passacie i u mnie jest ok... teraz w Touranie mam ECON i też dobrze to działa...
Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy 
- RedArt
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 BKD 1T2
- Imię:: Artur
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Dokładnei tak jak pisze Admin
Posprawdzajcie dobrze panele ... niestety nie mozna tak sobie kupic co popadnie i zalozyc ... ja mialem panel z A/C i jak zmienialem na taki z Webasto to tez mam przycisk A/C ... dobierałem go według Etki ... tam macie dokładnie opisane który panel ma być przy sterowaniu webastem i bez niego ... tylko trzeb miec rozkowoany VIN.
Posprawdzajcie dobrze panele ... niestety nie mozna tak sobie kupic co popadnie i zalozyc ... ja mialem panel z A/C i jak zmienialem na taki z Webasto to tez mam przycisk A/C ... dobierałem go według Etki ... tam macie dokładnie opisane który panel ma być przy sterowaniu webastem i bez niego ... tylko trzeb miec rozkowoany VIN.
-
ggu
- Przeglądacz
- Auto:: 1T2
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 5 razy
Re: Klimatronic - praca po włączeniu i wyłączeniu wstecznego
No właśnie zrobiło się ciepło i mój temat powrócił.RedArt pisze:tylko trzeb miec rozkowoany VIN.
I zainteresował mnie twój wpis bo patrzę w ETKĘ i mam coś takiego: ">> 1T-7-120 000" ale to ni w ząb nie pasuje do mojego VINu.
Jak się rozkodowuje VIN, żeby sobie przypasować że dana część pasuje od lub do jakiegoś numeru VIN?
- Muti
- Władca postów
- Auto:: MK7.5 R 2.O TSI DJHA
- Imię:: Mateusz
- Podziękował: 75 razy
- Otrzymał podziękowań: 365 razy
Re: Klimatronic - praca po włączeniu i wyłączeniu wstecznego
Napisz skad jesteś to możliwę,że mogę Ci pomóc.
Był Touran... Jest kolejne czerwone auto z grupy 
-
ggu
- Przeglądacz
- Auto:: 1T2
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 5 razy
Klimatronic Climatronic security access Auto HVAC 1K0907044
napisałem na PW.
Wydaje mi się, że muszę mieć panel 1K0 907 044 BP
-- 23 kwi 2014, o 20:25 --
Witam ponownie.
czy ktoś wie jaki jest kod zabezpieczajacy do klimatyzacji (1k0 907 044 CR)? Zarówno adaptacja jak i kodowanie są nieaktywne. muszę przekodować i wydaje mi się, że mogę to zrobić tylko poprzez wpisanie kodu. Brak podpowiedzi w dymku.
Próbowałem już wejść w BS 001 na 60 sekund ale się nie odblokowało.
Wydaje mi się, że muszę mieć panel 1K0 907 044 BP
-- 23 kwi 2014, o 20:25 --
Witam ponownie.
czy ktoś wie jaki jest kod zabezpieczajacy do klimatyzacji (1k0 907 044 CR)? Zarówno adaptacja jak i kodowanie są nieaktywne. muszę przekodować i wydaje mi się, że mogę to zrobić tylko poprzez wpisanie kodu. Brak podpowiedzi w dymku.
Próbowałem już wejść w BS 001 na 60 sekund ale się nie odblokowało.