Romeczek pisze:Okej jest to do zrobienia , sprawdzam właśnie jak tam najlepiej teraz dojechać. Ja kończę pracę o 15.00 a firma mieści się na Rybitwach ul.Nad Drwiną. A Ty skąd będziesz wyruszał. Do tej pory jeździłem przez Olkusz.
Wszystko idzie że Autostradą szybciej To gdzie się umawiamy ??
Ja mieszkam przy 29 listopada dokladnie na wprost Uniwersytetu Rolniczego
Ja sadze ze najlepiej na parkingu przed bramkami na A4 .jezeli nic nie stoi na przeszkodzie to ja bede juz czekal od 15.45. Moj srebrny Turanik rej. KR 724RX[/quote]
Romeczek - Umawiamy się za Bramkami na Orlenie , przed bramkami nie ma parkingu a na Orlenie się od razu zatankuje
Nie ma źle jak tylko jedna jest nie ok, spocik udany nie padało, grill tez udany dzięki kazan13 dobry wuszt załatwił...
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
jak już pisałem jak będę to będę nie wpisuje się na listę.
...:::Paweł:::...
było: DU Espero 1.8CD i DU Nubira 2.0 CDX
był: Mercedes E200 CE i Mercedes C230T
był: VW Passat B5 FL 2.0 i Audi 80 Avant
był: VW Touran 2.0 TDI