Targac na sznurek może nie
Wracając do Twojego scanu ostatnia regenerację miałeś 240km temu i teraz należy zadać pytanie ile gram popiołu było przed nią skoro teraz masz 69...
OK , ale czy moglibyśmy pominąć fakt zawartości 69g popiołu w moim filtrze i założyć że jest on na poziomie np 30g i jeszcze raz to samo pytanie:JacaTouran pisze:pantera zapytaj tego co Ci diagnozował co powie na temat parametru zawartości popiołu.
Targac na sznurek może nie, gorzej jak z dpf em odfrunie turbo i puści oliwę. To wtedy juz może być krytycznie
.
Wracając do Twojego scanu ostatnia regenerację miałeś 240km temu i teraz należy zadać pytanie ile gram popiołu było przed nią skoro teraz masz 69...
No fakt gorąco jak diabli. A dopalanie samoczynne odbywa się przy niższej temperaturze?JacaTouran pisze:Dopalanie wymusza temperatury rzędu 800st. Sam sobie odpowiedz jakie właściwości smarne ma wtedy olej (mam na myśli turbine)
Gratulacje, jutro bierz go pod pachę i leć na skup, parę stówek się zwróciTomas pisze:Ja dziś pozbyłem się chwasta.
Wachu Twoja to była aż fioletowa jakby ją palnikiem grzal. Żeliwo pokrzywiona, mikropekniecia na kolektorze wydechowy, łopatki zmiennej geometrii zmniejszyły się o jakieś 30%.wachu pisze:Ja miałem w 1.9 bls 68g jak wywalakem dpf, bo dopslal się co 200km..,.. A teraz JacaTouran poprosze o foty mojej turbiny...,. Przebieg 240tys. Wartość zapełnienia jest teoretyczna. Trzeba patrzec jak często się dopala