Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Witam, jestem posiadaczem takiego turka i u mnie spalanie na początku wynosiło 9l/100 ale w tej chwili spadło do max 7l/100 kręcąc się do pracy i Opola 2,3 razy w miesiącu.
Jadąc do Krakowa na lotnisko przy 140-tu spalanie wyszło 6.5-6,7 litra i jak zapytałem od czego to zależy to przeważnie słyszałem "kultura jazdy", nie powiem bo do pracy mam 11 km więc nawet dobrze się nie rozgrzeje ale raz w m-cu ma tak zwane przepalanie czyli wypad do Opola na BP (spokojnie) a powrót to minimum 5000 obrotów na każdym biegu ale w tedy nie patrzę na spalanie bo to dla jego dobra
Ostatnio zmieniony sob sty 16, 2016 18:14 przez adi3641, łącznie zmieniany 1 raz.
Było : Audi 100 2.6 V6 150 km
Jest : VW Touran 2.0 FSI 150 km
Jest : BMW E46 2.8i 193 km