"Chyba" robi wielką różnice Zapewne masz rację i to będzie ten ale nie zaszkodzi jak poczekam aż kolega Tomczyk napisze jaki ma dokładnie numer żebym nie musiał zamawiać co chwila przycisku z innym numerkiem...
"Chyba" robi wielką różnice Zapewne masz rację i to będzie ten ale nie zaszkodzi jak poczekam aż kolega Tomczyk napisze jaki ma dokładnie numer żebym nie musiał zamawiać co chwila przycisku z innym numerkiem...
Yox nie ma racji... to przycisk set pod cztero-przycikową półkę.. W etce nie widzę trzy-półkowego przycisku esp..
Najlepiej zainwestować w nową (z 1T3) lub cztero-przyciskową...
Yox nie ma racji... to przycisk set pod cztero-przycikową półkę.. W etce nie widzę trzy-półkowego przycisku esp..
Najlepiej zainwestować w nową (z 1T3) lub cztero-przyciskową...
z calym szacunkiem, ale po czym poznales, ze to przycisk do polki cztero-przyciskowej ? wg. mnie i mojej ETKA taki przycisk ma koncowke 'B', nie 'C' czyli 1K0 927 121 B do cztero-przyciskowej
Może to pomoże. Wygląda na to że dla Tourana nie ma w etce w 3 przyciskową półkę SET u . Форум Volkswagen Technical Site -> [электро] Активация функции контроля давления в шинах http://vwts.ru/forum/index.php?showtopic=115094&st=20
Tomczyk miał podać numer jego przycisku bo jak już pisał wyżej on ma "szeroki" ale chyba sobie zapomniał...
Napisałem do VW o ten 1k0 z końcówką B aukcji Mefju kupię go i zobaczymy co przyjdzie
Robert87 pisze:Tomczyk miał podać numer jego przycisku bo jak już pisał wyżej on ma "szeroki" ale chyba sobie zapomniał...
Napisałem do VW o ten 1k0 z końcówką B aukcji Mefju kupię go i zobaczymy co przyjdzie
1K0 927 121 B do wersji z 4 guzikami na panelu
1k0 927 121 C do wersji z 3 guzikami na panelu
PS. Tomczyk jest chyba na urlopie , widziałem go z boxem na dachu. Coś wspominał że wyjeżdża.