I jeszcze mający kosmiczną cenę Kufatec (ale za to ma streaming i dodaje kilka opcji na MFD, m.in. temperatura oleju i ciśnienie doładowania) i jeszcze jeden moduł firmy mobridge (też ma streaming).
pab567 pisze:I jeszcze mający kosmiczną cenę Kufatec (ale za to ma streaming i dodaje kilka opcji na MFD, m.in. temperatura oleju i ciśnienie doładowania) i jeszcze jeden moduł firmy mobridge (też ma streaming).
i... chyba lepiej zegary zmienic i zalozyc Wi-Fi 3C8035730 D/E
Witam,
Mam w Touranie zamontowany sterownik 1K8 035 730C. Auto ma czerwone MFA+ oraz nawigację RNS 310. Chciałbym zamontować sterownik który współpracował by z radiem RNS310 oraz (opcjonalnie) działał z czerwonymi zegarami.
Na RNS310 jest już oprogramowanie 0357. Zależy mi na tym żeby na tym radiu działała książka telefoniczna. Ogólnie w internecie nie znajduję wielu informacji na ten temat, dlatego piszę.
longera pisze:Witam,
Mam w Touranie zamontowany sterownik 1K8 035 730C. Auto ma czerwone MFA+ oraz nawigację RNS 310. Chciałbym zamontować sterownik który współpracował by z radiem RNS310 oraz (opcjonalnie) działał z czerwonymi zegarami.
Na RNS310 jest już oprogramowanie 0357. Zależy mi na tym żeby na tym radiu działała książka telefoniczna. Ogólnie w internecie nie znajduję wielu informacji na ten temat, dlatego piszę.
Pozdrawiam.
Tak jak na poprzedniej stronie kolega Yox napisał, Twój szczęśliwy numer to: 5P0 862 335 D.
Witam ponownie,
udało mi się zakupić moduł bluetooth 5P0862335D. Działa zgodnie z założeniami, tylko mam jeszcze takie pytania:
1. przy uruchamianiu i gaszeniu silnika za każdym razem słychać dźwięk z głośników, coś ala powiadomienie o nawiązaniu połączenia - można do wyłączyć?
2. na wyświetlaczu pomiędzy zegarami pojawiła się pozycja TELEFON. Czy to normalne że wybierając jakąś pozycję z menu np. ostatnio wybierane numery należy zatwierdzać słuchawką a nie klawiszem OK? I to że np nie można cofnąć się w poprzednie menu? (np. w ustawieniach FISu jest pozycja BACK dzięki której można cofnąć się do poprzedniego menu)
3. w RNS310 po wejściu w Telefon nie wyświetla sieci tylko "No Network" lub w przypadku j. Niemieckiego: "Kein Netzwerk" - wg mnie powinno pokazywać nazwę sieci, może złe kodowanie?