oferta Orange

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
Awatar użytkownika
Zaboll
Przeglądacz
Auto:: Touran, 1,9 TDI AVQ, 2003
Imię:: Darek
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy

oferta Orange

Post autor: Zaboll »

Czy przypadkiem nie mamy na forum kogoś od Orange-a ???
Obrazek
Awatar użytkownika
swimmer
Expert
Auto:: VW Touran
Imię:: Lukasz
Podziękował: 48 razy
Otrzymał podziękowań: 118 razy

Re: oferta Orange

Post autor: swimmer »

to zależy co potrzebujesz...
Awatar użytkownika
siemi1
Przeglądacz
Auto:: Octavia II FL 2009 BMM
Imię:: Piotr
Podziękował: 28 razy
Otrzymał podziękowań: 11 razy

Post autor: siemi1 »

Ja chętnie z kimś od Orange dla firm. Moge już przedłużyć umowę, przydała bysie jakaś osoba co by pomogła uzyskać najlepsze warunki.
Awatar użytkownika
rzutnik
Specjalista
Auto:: Touran 1,6TDI 2012 manual
Imię:: Wojtek
Podziękował: 24 razy
Otrzymał podziękowań: 133 razy

Post autor: rzutnik »

Ostatnio miałem telefon z Orange w sprawie "super oferty" na telefony jakie posiadam (w Plusie). Z ciekawości nie spławiłem pani tylko wysłuchałem co ma do zaoferowania. Po podaniu ceny odpowiedziałem, że jak obniży swoją ofertę o 50% to możemy zacząć rozmawiać bo dopiero zrównamy się z tą z której aktualnie korzystam.
Awatar użytkownika
swimmer
Expert

Z racji pelnionych obowiązków w ramach ostatniego projektu w firmie, mam kontakt do wiekszości firm świadczacych usługi GSM w europie.
prawdziwe negocjacje zaczynaja sie na poziomie 500 kart SIM.
poniżej to jak sie trafi na konsultanta ktory ma jeszcze wolny pakiet znizek.
tutaj kazdy musi zarobic...

liczą się Plus, T-mobile, Orange, w takiej kolejności. przy czym T-mobile i orange mają alians o zasięgu erupejskim.
Awatar użytkownika
admin
Władca postów
Auto:: Touran
Imię:: Maciek
Podziękował: 24 razy
Otrzymał podziękowań: 122 razy
Kontakt:

Post autor: admin »

Przejdź do play i po problemie ;)
Awatar użytkownika
leszeklen
Użytkownik
Auto:: Touran
Imię::
Podziękował: 340 razy
Otrzymał podziękowań: 42 razy
Kontakt:

Post autor: leszeklen »

A ja jestem w Virgin mobile i nie narzekam.
Awatar użytkownika
WROC1975
Użytkownik
Auto:: Touran 1.9 1T1 105KM 2004
Imię:: Robert
Podziękował: 74 razy
Otrzymał podziękowań: 39 razy

Post autor: WROC1975 »

Prawie dwa lata temu kończyła nam się umowa w firmie z T- mobile i rozglądaliśmy się za czymś tańszym - mowa o ok 30 kartach sim. Znajomy naraił nam kobitę z Playa - przygotowała ofertę ale to była lipa . Powiem wam tak - wybrałem się z kumplem do salonu Playa i z tego co posiadali dla biznesu dopasowaliśmy do siebie tak ofertę , że pobiła T- mobile. Tak naprawdę dzisiaj każdy daje rozmowy bez limitu i określony pakiet internetu - kwestia u kogo ile kosztuje . W naszym przypadku abonament w T- mobile i Play wychodził podobnie ale ceny aparatów w T- mobile w ramach tego abonamentu były mega zawyżone . Licząc średnio z całej umowy wyszło ok 15 zł netto za miesiąc za rozmowy w Polsce no limit i 3GB internetu na głowę - jak ktoś chciał tel to dodatkowo 20 zł miesięcznie tak więc warto policzyć zanim coś podpiszecie :ok:
wszystko ma swoje priorytety ...
Awatar użytkownika
Zaboll
Przeglądacz
Auto:: Touran, 1,9 TDI AVQ, 2003
Imię:: Darek
Podziękował: 8 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy

Post autor: Zaboll »

kończą mi się dwie umowy na same karty sim w plusie, na każdej mam nielimitowane połączenia, sms-y ale już płatne mms-y i mały dostęp do internetu chyba 1 GB, zamykam miesiąc z rachunkiem około 100 zł (oferta stara jak świat i trzeba już ją zmienić)

dodatkowo kończę też umowę z nc+ na 60 zł

oraz dodatkowo potrzebuję dostęp do nielimitowanego internetu po kablu, min 60/6 Mb (teraz płatne ok 70 zł)

- kabel (koncentryk) już mam w domu od obecnego dostawcy - wiem od pracownika salonu orange że na tym kablu mógłbym dostać wszystkie trzy usługi ale nie do końca potrafił m i to wytłumaczyć albo słabo łapałem ...
koszt na tą chwilę to 230 zł ale może da się to obniżyć łącząc usługi

może ktoś diluje i chciałby pomóc koledze z forum ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
swimmer
Expert

admin pisze:Przejdź do play i po problemie ;)
wlasnie odszedlem z Play po 5 latach. dużo jeżdze w góry i nad morze. Play? - dziękuje.

-- Wt kwi 19, 2016 21:45 --
Zaboll pisze:kończą mi się dwie umowy na same karty sim w plusie, na każdej mam nielimitowane połączenia, sms-y ale już płatne mms-y i mały dostęp do internetu chyba 1 GB, zamykam miesiąc z rachunkiem około 100 zł (oferta stara jak świat i trzeba już ją zmienić)

oraz dodatkowo potrzebuję dostęp do nielimitowanego internetu po kablu, min 60/6 Mb (teraz płatne ok 70 zł)

- kabel (koncentryk) już mam w domu od obecnego dostawcy - wiem od pracownika salonu orange że na tym kablu mógłbym dostać wszystkie trzy usługi ale nie do końca potrafił m i to wytłumaczyć albo słabo łapałem ...

t-mobile ma teraz oferte dla przenoszących numer: 3 numery za 75 PLN, w tym nielimitowane SMS/MMSy/rozmowy kom i stacjonarne, 5GB internetu - na każdej karcie.
jak masz dwa numery, to trzeci dobierasz u nich i chowasz w szuflade.

z internetem uderz do netii/internetii.
Awatar użytkownika
Vincent83
Zaawansowany
Auto:: VW Touran 2007 2.0TDI BKD
Imię:: Artur
Podziękował: 49 razy
Otrzymał podziękowań: 29 razy

Post autor: Vincent83 »

https://m.facebook.com/zielony71blogspo ... 420019039/
To jest gość, który zna bardzo dobrze oferty orange. Pomaga ocenić propozycję od orange i podpowiada co dalej. Ponadto na czasami kody rabatowe na abonament, wie kiedy będą szalone dni w orange :)

Ponadto polecam forum telepolis, na którym ten gość mocno się udziela. Poniżej daje linka od razu do tematu o umowach z orange.
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... start=8280

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Obrazek
kompadros
Przeglądacz
Auto:: Był Touran 1.9 AVQ 2003
Imię:: Krzysiek
Podziękował: 207 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy

Post autor: kompadros »

Zaboll pisze:kończą mi się dwie umowy na same karty sim w plusie, na każdej mam nielimitowane połączenia, sms-y ale już płatne mms-y i mały dostęp do internetu chyba 1 GB, zamykam miesiąc z rachunkiem około 100 zł (oferta stara jak świat i trzeba już ją zmienić)

Sprawdź w PLUS-ie
Ja mam umowę na Cyfrowy Polsat i za internet LTE płacę 34 zł. LTE chodzi bardzo dobrze u mnie.
Link :
www.plus.pl/smartfony-dla-rodziny?gclid=Cj0KEQjw0dy4BRCuuL_e5MeqmNABEiQAq8iNI1wSjtevHwajiYVbGJaqIYS7K9hX4fhb26QAwSwLOsUaAkoq8P8HAQ&gclsrc=aw.ds&utm_expid=48931150-70.6B4eJJOGQRyi-oM3J06J6A.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.pl
"Najtańszy abonament dla rodziny!
W ramach oferty JA + Rodzina już za 69,99 zł miesięcznie trzy osoby – po przeniesieniu do Plusa - zyskają nielimitowane rozmowy na komórki i współdzielony Internet - na start przez 6 miesięcy za 0 zł! Dodatkowo w ramach programu smartDOM możesz dokupić Internet LTE za połowę ceny oraz telewizję nawet za 1 zł! Jeszcze więcej korzyści i jeszcze niższe domowe rachunki!
Expert

kompadros pisze: "Najtańszy abonament dla rodziny!
W ramach oferty JA + Rodzina już za 69,99 zł miesięcznie trzy osoby – po przeniesieniu do Plusa - zyskają nielimitowane rozmowy na komórki i współdzielony Internet
zwróć uwagę że połaczenia na stacjonarne są dodatkowo płatne. pakiet danych współdzielony to z jednej strony fajne rozwiazanie, z drugiej... wspolna to tez ograniczenie.
Awatar użytkownika
niko02
Władca postów
Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
Imię:: Michał
Podziękował: 384 razy
Otrzymał podziękowań: 325 razy

Post autor: niko02 »

W plusie mms-y płatne i stacjonarne płatne.
Mam smart dom od stycznia 2015 i to mnie właśnie boli, bo abonament 80 zawsze przekraczam przez te mmsy i stacjonarne o 20zł
Internet 30GB mam za 34.9 i telewizję za 1zł ale prawie nie korzystam.

Będę negocjował stacjonarne i mmmsy, a jak nie, to szukam gdzie indziej. Wziąłem plusa, bo w tym pakiecie miał Galaxy S4 za 1zł.
Touran by niko02Obrazek
ZWzPD :mrgreen:
Obrazek
kompadros
Przeglądacz
Auto:: Był Touran 1.9 AVQ 2003
Imię:: Krzysiek
Podziękował: 207 razy
Otrzymał podziękowań: 97 razy

Post autor: kompadros »

Ja już posiadam Internet LTE w Plusie i telewizję Cyfrowego Polsatu, więc jeżeli przeniosę numer z innej sieci to w ramach Smartdom jako trzecią usługę będę mógł wybrać abonament za 35 zł, mmsy, stacjonarne połączenia będą bez limitu.