Wywołanie menu głównego

Problemy dotyczące radioodtwarzaczy, zmieniarek, systemów nawigacji, CB itp.
Awatar użytkownika
gordon
Auto:: Touran 1.9 TDI BKC '05
Imię:: Ireneusz
Podziękował: 115 razy
Otrzymał podziękowań: 188 razy

Re: Wywołanie menu głównego

Post autor: gordon »

piotra pisze:To mój pierwszy "problem" na forum. Widzę, że macie koledzy sporą wiedze i doświadczenie i chętnie się nimi dzielicie. Chwała wam za to.

Generalnie mam wszystko ustawione jak trzeba, a menu z ciekawości chciałem odwiedzić. Poprzedni autko miało pełne możliwości działania w menu. Wymiana licznika wymaga pewnie zaangażowania czasu i finansów. A jest jakiś inny sposób, żeby sprawdzić co komputerze jest poustawiane? Może VW jest już Plug&Play i można go do kompa podłączyć?

Czy znajdę gdzieś info co mnie omija jak nie ma wejścia do menu? Jakiś spis treści menu?

I rzeczywiście, wyjaśniło się, mój Touranek to 1T3.

Może takim kabelkiem można podziałać? Do tego jakiś soft jest potrzebny?

allegro.pl/interfejs-diagnostyczny-kabel-usb-vag-obd2-ii-vw-i5207827342.html
Co do zawartości menu w 1T3 się nie wypowiem, bo nie wiem, nie widziałem. A kabel który znalazłeś jest za stary do Twojego auta. W aukcji jest napisane że: GRUPA VW (AUDI, SEAT, SKODA, VOLKSWAGEN) 1988 - 2004.
Napisz posta w dziale Kupię że chcesz kupić kabel to ktoś z forum pewnie do Ciebie odezwie.
Awatar użytkownika
yox
Władca postów
Auto:: 1.9 TDI BXE 07 R-Line C.M
Imię:: Marek
Podziękował: 240 razy
Otrzymał podziękowań: 673 razy

Re: Wywołanie menu głównego

Post autor: yox »

piotra pisze:Czy znajdę gdzieś info co mnie omija jak nie ma wejścia do menu? Jakiś spis treści menu?
... a wpisz sobie w youtube np " vw touran licznik premium" lub ... 3D, lub czarno-bialy ;)

co do kosztów to zalezy, jaki z w/w chcialbys miec, u Ciebie sprawa prosta, bo tylko 'przepisanie' immo tu masz np. http://www.touranklub.pl/forum/viewtopi ... ead#unread
ODPOWIEDZ