przeszukałem całe forum lecz niestety nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania
ad.1 czy w każdym Touranie, mowa tutaj o rocznikach 2003-2004 powinny być szuflady pod siedzeniem kierowcy i pasażera jeśli tak to ile, bo na razie spotkałem się z jakąś na dole otwieraną klapką po stronie kierowcy a nad nią jest wola przestrzeń czy tak powinno być?
z góry wszystkim dziękuję za pomoc
Ostatnio zmieniony pn lut 13, 2012 15:44 przez DriverPL, łącznie zmieniany 1 raz.
zakładaj nowego posta na drugie pytanie bo się robi kocioł wtedy,
pod siedzeniem wydaje mi się że powinna być szuflada jeszcze ,ale nie wiem czy to zależy od wersji czy zwyczajnie ktoś wyciągnął.
no właśnie w modelu 2003 który oglądałem był tylko otwierany schowek bez żadnej szuflady i teraz właśnie nasuwa się pytanie czy to kwestia wyposażenia jak kolega pisze, czy komuś była potrzebna taka szuflada
na moje jest to możliwe.
Pierwsze modele wogóle były jak Caddy. Zdarzały się modele bez komputera FIS.
a co masz nad tym schowkiem na dole? Puste miejsce czy zabudowane jakoś? Pisałeś że pusta przestrzeń, ale z obu stron?
jakieś prowadnice powinieneś widzieć jakby była szuflada.
Mogło nie być szuflady.
Z tego co się orientuje to w wersji Conceptline nie było ani szuflady ani schowka. W wersji trendline i highline były już schowki i szuflady pod siedzeniem. W tym co oglądałeś jak był schowek to wydaje mi się, że powinna być też i szuflada.
peterb pisze:wersji Conceptline nie było ani szuflady ani schowka
W 2003 Conceptline nazywał się Basis. Dolny schowek był zawsze, natomiast szuflady seryjnie były od Trendlina (łącznie z regulacją wysokości siedzeń przednich). Szuflad nie można domówić - nie są w opcji.