dobrze pamiętaszharry-84 pisze:Po prostu miałem stary sterownik

dobrze pamiętaszharry-84 pisze:Po prostu miałem stary sterownik
... a jak sie miały zaświecić skoro wykodowałeś tryb Ameryka... ?xmientus pisze:Dziś chciałem zmienić światła do jazdy dziennej z trybu Ameryka północna na przednie przeciwmgielne i niestety po zakodowaniu halogeny się nie zaświeciły. Normalnie w trybie halogenów się świecą.
Zauważyłem jeszcze jedną rzecz,że była wyłączona diagnostyka "trybu zimnego" halogenów, po włączeniu mam cały czas wyświetlony błąd spalonej żarówki. Czy to ma jakiś związek?
Zmuszony byłem wrócić do trybu Ameryka północna,pozostawiłem diagnostykę "trybu zimnego", błąd spalonej żarówki pojawił się. Macie jakieś pomysły, co sprawdzić?
... hmmm szklana kula się stłukłaxmientus pisze:Wieczorem jeszcze raz zrobiłem tak jak podpowiedziałeś, zostawiłem Amerykę południową zakodowaną i dołożyłem w kodowaniu halogeny i wtedy po opuszczeniu ręcznego ciemność, nie świecą dzienne mijania, ani halogeny. Nadal jest jakiś problem,ale jaki?
Bo tak może działa Ameryka południowa. Może trzeba Amerykę Północną !!!xmientus pisze:Wieczorem jeszcze raz zrobiłem tak jak podpowiedziałeś, zostawiłem Amerykę południową zakodowaną i dołożyłem w kodowaniu halogeny i wtedy po opuszczeniu ręcznego ciemność, nie świecą dzienne mijania, ani halogeny. Nadal jest jakiś problem,ale jaki?
yox pisze:... hmmm szklana kula się stłukła ... autoscan ?
Hehehe nie doprosisz sięxmientus pisze:Robiłem scan i błędów brak.
turek pisze:yox pisze:... hmmm szklana kula się stłukła ... autoscan ?
Hehehe nie doprosisz sięxmientus pisze:Robiłem scan i błędów brak.
oj tam, oj tam, nie tak łatwo zauważyć linka a fotki się rzucają w oczy i ja też w pierwszym momencie pomyślałem łolaboga co to za autoscanxmientus pisze:spacewalker powiedz mi czy to co umieściłem w pliku PDF Log--182910km-.pdf to nie jest AUTOSCAN?