Mam seryjnie: bixenon skrętny z doświetlaniem zakrętów, czujnik światła deszczu, przeciwmgielne, bordnetz 23 bity
ps. porzednie rady odnośnie czułości RLS-s działają poprawnie gordon twoje rady zadziałały dzieki

ANDRIUBIKER pisze: opcja w bcm nazywa sie "drl via fog light" zaznacz i juz bedzie, nasyepna pozycja to procentowo moc swiecenia tychze halogenow, ustawic trzeba na 25 procent
ANDRIUBIKER pisze: No to tak ma byc po co Ci doswiwtlanie jak ma nie doswietlac ?
Tu jest problem, gdy do ronda podjeżdżasz poniżej 40 km/h jest disco z lewego i prawego doświetlania, chcę aby świecił sam dół czyli przeciwmgielneANDRIUBIKER pisze: Doswietirtlanie dziala tez przy predkosciach ponizej 40 km/h powyzej funkcja nieaktywna
ANDRIUBIKER pisze:Jak dla mnie doswietlanie super funkcja i najpewniej wiekszosc chciala by to miec, ale jak wodac sa gusta i guscikisprawdz w kodowaniu czy mozesz odznaczyc cornering light i tyle, to wylaczy funkcje, ostatecznie wyjac zarowki, ale w tomiejsce trzeba dac cos co oszuka blad spalonej zarowki, wystarczy z allegro kupic tzw kasowniki bledu, podpoac pod kostke h7 bez zarowki, to w sytuacji gdy nie da sie wylaczyc doswiwtlania vcds-em
... da sięMario_KG pisze:Ponawiam pytanie: Czy da się przekodować tak żeby jako dzienne świeciły wbudowane przeciwmgielne w zderzaku a nie załączały się żarówki od doświetlania zakrętów które są przy bixenonach