To że jest The Best każdy wie, ale... zanim sie przekonał musiał dokonać wyboru
 To że jest The Best każdy wie, ale... zanim sie przekonał musiał dokonać wyboru  więc zaczynamy:
 więc zaczynamy:yox: względy rodzinne (powiększenie)

To że jest The Best każdy wie, ale... zanim sie przekonał musiał dokonać wyboru
 To że jest The Best każdy wie, ale... zanim sie przekonał musiał dokonać wyboru  więc zaczynamy:
 więc zaczynamy:

U mnie było na odwrót,wpierw auto a później się zastanawiałem po co mi taki czerwony autobus? pojeżdżę z rok i sprzedamyox pisze:To że jest The Best każdy wie, ale
 (kupiłem uszkodzony bo blacharz przecież nie będzie jeździł bezwypadkiem
(kupiłem uszkodzony bo blacharz przecież nie będzie jeździł bezwypadkiem  ) A jednak się przyjął i tak już pięć lat zleciało
 ) A jednak się przyjął i tak już pięć lat zleciało  pralka,lodówka,wózek,rowery,hulajnogi, drzewka na działke,wszystko się mieści
 pralka,lodówka,wózek,rowery,hulajnogi, drzewka na działke,wszystko się mieści   2+2 i nie ma na co zamienić, następny na 99,99%  1t3,5t1
   2+2 i nie ma na co zamienić, następny na 99,99%  1t3,5t1

To teraz rozumiesz o co mi chodziJohny7205 pisze:w trybie ECO stają się spokojnym, oszczędnym wozidłem dzieci do szkoły a po zmianie na tryb RACE przeobrażają się w agresywną zabawkę dla dużych chłopców(300 KM) z super brzmieniem wydechu i silnika.

. Właśnie o to, ale żeby to zrozumieć, trzeba to przeżyć, potestować. Wtedy łatwo pojąć, że Touran, cokolwiek by tam człowiek nie wsadził z konfiguratora, no nie ma podejścia, po prostu. Uprzedzając - jasne, rozumiem, przeznaczenie Tourana jest z inne itd, itp, etc ble ble ble.
 . Właśnie o to, ale żeby to zrozumieć, trzeba to przeżyć, potestować. Wtedy łatwo pojąć, że Touran, cokolwiek by tam człowiek nie wsadził z konfiguratora, no nie ma podejścia, po prostu. Uprzedzając - jasne, rozumiem, przeznaczenie Tourana jest z inne itd, itp, etc ble ble ble. 
 Niestety, to nie jest prawda. Jeśli mowa na przykład o haldexie IV lub V generacji, stosowanie pojęcia oś dołączana jest nadużyciem. Zawsze tylna oś otrzymuje co najmniej 4% siły napędowej w przypadku haldexa 4 generacji i co najmniej 10% napędu w haldexie V generacji. Czyli oś tylna jest napędzana stale, choć w niepełnym zakresie.wesol pisze:4x4 to w obecnych czasach kicz. Nie powinno sie tego nazywac 4x4. Caly czas jest to naped na przednia os a tylna dolaczana jest tylko gdy przednie kola maja uslizg.

a i Granadą się jeżdziło
 a i Granadą się jeżdziło  na 126 P zrobiłem w szkole prawo jazdy
 na 126 P zrobiłem w szkole prawo jazdy