Wyściółka w komorze silnika

Problemy ogólne, które nie pasują do innych tematów.
Awatar użytkownika
m0nter
Auto:: Touran BMN 2007
Imię:: Paweł
Podziękował: 31 razy
Otrzymał podziękowań: 36 razy

Re: Wyściółka w komorze silnika

Post autor: m0nter »

Zdziwlibyscie się ile rzeczy ludzie chcą zamówić "na gębę" w aso. Często nie odbierają, bo przecież to kilka złotych i aso... A aso zostaje z "pułkownikiem" dopóki inny narwaniec nie zamówi nietypowej części....

Wysłane z mojego myPhone_AXE_LTE przy użyciu Tapatalka
Garaż: Opel Manta A'73, VW Santana 1.9 '82 -> VW Quatnum 2.2T, Touran 1T2 BMN+DSG
Obrazek
Awatar użytkownika
mortdouce
Kandydat
Auto:: 2.0 FSI
Imię:: Robert
Podziękował: 3 razy

Post autor: mortdouce »

m0nter pisze:Zdziwlibyscie się ile rzeczy ludzie chcą zamówić "na gębę" w aso. Często nie odbierają, bo przecież to kilka złotych i aso... A aso zostaje z "pułkownikiem" dopóki inny narwaniec nie zamówi nietypowej części....
Może i masz rację, gdyby dotyczyło to osoby, która pierwszy raz coś zamawia. A tak lekki niesmak pozostał :haha:
Awatar użytkownika
Mefju
Użytkownik
Auto:: OCTAVIA III CKFC
Imię:: Mateusz
Podziękował: 36 razy
Otrzymał podziękowań: 57 razy

Post autor: Mefju »

mortdouce pisze:
Arek46 pisze: jeżdżę już z miesiąc bez niego i nie zauważyłem dużej różnicy, tzn nie jest głośniej. Szukałem na allegro i olx ale ciężko dostać a nie zebrałem się żeby pytać w ASO. Aha u mnie to numer 1T0863993c
Pewnie i pojeździłby bez tego, ale ja już tam mam, że lubię, jak jest tak, jak spod igły :piwo: Ja dzwoniłem do swojego ASO - rzecz dziwna mnie tam spotkała. Pan stwierdził, że mogą mi tą część sprowadzić w ciągu 1 - 2 dni, ale muszę najpierw przyjechać i zaliczkować im. Wszystko ok. Gdybym mieszkał gdzieś niedaleko ASO - ale jeździć z jednego końca do drugi koniec miasta po to, by najpierw zaliczkować a potem drugi raz za dzień lub dwa by odebrać materiał to już lekka przeginka hahaha
Poproś o fakturę proforme na maila, robisz przelew i po problemie, jest XXI wiek..

Tapnięte z G4
Skoda Octavia III 2.0 TDI CKFC 2013
VW Golf V 1.9 TDI BXE 2008 Obrazek
Awatar użytkownika
mortdouce
Kandydat
Auto:: 2.0 FSI
Imię:: Robert
Podziękował: 3 razy

Post autor: mortdouce »

Mefju pisze:
mortdouce pisze:
Arek46 pisze:
Poproś o fakturę proforme na maila, robisz przelew i po problemie, jest XXI wiek..
Też wyjście z sytuacji... Tak czy siak - temat już załatwiony. Wymiana zajęła mi nie całe dziesięć minut.

Może komuś to ułatwi życie - może nie - u mnie to się nazywa "WYGŁUSZENIE RYNNY PODSZYBIA" a nie komory grodziowej - miała być część o numerze 1T0863993G a była/jest 1T0863993C !!
ODPOWIEDZ