composition media + dvd i navi
-
blackT
- Kandydat
- Auto:: Touran III 1.4
- Imię:: Marcin
Re: composition media + dvd i navi
takie pytanie mam odnośnie Composition media z roku 2017-bez nawigacji . Chcę zrobić tak aby podpiąć dvb tuner tv oraz moduł video motion który zdejmuje blokadę prędkości i można oglądać w czasie jazdy np. mapy google lub sygic car navigation poprzez Mirror Link, czy ktoś może już taki temat przerobił i ma to za sobą. ?
-
jano78
- Początkujący
- Auto:: Touran 1.4 manual HL
- Imię:: Janusz
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
To mam jeszcze takie pytanie posiadam Composition media lecz nie posiadam Mirror Link czy jestem w stanie w jakiś sposób puścić wideo na moim urządzeniu?
-
blackT
- Kandydat
a mogę zapytać o więcej szczegółów ,,,,, który tuner dVb tv polecasz ? który moduł video motion ? Czy tuner tv masz na 2 antenkach czy na 4 a jeśli na dwóch czy nie ma problemów z odbiorem w różnych miejscach ?pab567 pisze:No robił. Wprawdzie inna marka (Skoda) ale rozwiązanie takie samo.
-
jano78
- Początkujący
- Auto:: Touran 1.4 manual HL
- Imię:: Janusz
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Jeśli chodzi o samą blokadę by oglądać podczas jazdy to zdjąłem ją poprzez OBDELEVEN. Tylko co z tego jak nie mam urządzenia podłaczonego z którego mógłbym to oglądaćblackT pisze: takie pytanie mam odnośnie Composition media z roku 2017-bez nawigacji . Chcę zrobić tak aby podpiąć dvb tuner tv oraz moduł video motion który zdejmuje blokadę prędkości i można oglądać w czasie jazdy np. mapy google lub sygic car navigation poprzez Mirror Link, czy ktoś może już taki temat przerobił i ma to za sobą. ?
-
blackT
- Kandydat
czy ktoś z kolegów łączył może MirrorLinka z telefonem Sony Xperia Z5 ? Zauważyłem , że przy odtwarzaniu z Youtuba , filmiki się odtwarzają z lekkim opóźnieniem , można coś z tym zrobić ? A jak to u Was działa z innymi smartphonami ?