Problem z otwieraniem drzwi przyciskiem z wnętrza samochodu
- Lewik
- Zaawansowany
- Auto:: BKC 1,9
- Imię:: Darek
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 35 razy
Re: Problem z otwieraniem drzwi przyciskiem z wnętrza samoch
Franc 1 z twojego opisu ciężko die domyśleć o co kaman ale masz uszkodzony zamek kierowcy . Do przelutowania styki w zamku
-
ThoMass
- Użytkownik
- Auto:: 1.6 TDI CAYC 105ps
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 20 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Powracam do tematu, niestety patent z lutownicą nie sprawdził się na długo.ThoMass pisze:Potwierdzam, też zastosowałem patent z lutownicą na styki gumki i otwieranie ożyło z przycisku.dr.mic pisze:Prawdę mówiąc, miałem zastosować folię aluminiową, ale zapomniałem wziąć na robotę.Patent z lutownicą wygooglowałem, jeżeli długo nie podziała zastosuję gumki do pilotów. Najważniejsze, że kolega Przemek13 postawił dobrą diagnozę i przyciski działają.
Dlatego zastosowałem patent z folią alu. Malutkie skrawki przykleiłem na gumki i działa bez problemu.
- dr.mic
- Początkujący
- Auto:: VW Touran 2.0TDI 2006
- Imię:: Michał
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
U mnie jeszcze działa. Jak przestanie działać, zastosuję gumki do regeneracji przycisków tak jak sugerował kolega PIOTREL.ThoMass pisze:Powracam do tematu, niestety patent z lutownicą nie sprawdził się na długo.ThoMass pisze:Potwierdzam, też zastosowałem patent z lutownicą na styki gumki i otwieranie ożyło z przycisku.dr.mic pisze:Prawdę mówiąc, miałem zastosować folię aluminiową, ale zapomniałem wziąć na robotę.Patent z lutownicą wygooglowałem, jeżeli długo nie podziała zastosuję gumki do pilotów. Najważniejsze, że kolega Przemek13 postawił dobrą diagnozę i przyciski działają.
Dlatego zastosowałem patent z folią alu. Malutkie skrawki przykleiłem na gumki i działa bez problemu.