TOURAN 2015 (5T1)
-
- Przeglądacz
- Auto:: 5t1 2,0 tdi
- Imię:: adam
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Re: TOURAN 2015 (5T1)
panowie zastanawiam się nad zakupem t3 chodzi mi po głowie zapytanie o te reflektory led jak one sie sprawują itp bo nie ukrywam w pakiecie biznes jest dość spora korzyść przy ich zamawianiu
proste są dla szybkich samochodów zakręty dla szybkich kierowców...
Can You Be Faster ?
Colin McRae
Can You Be Faster ?
Colin McRae
-
- Użytkownik
- Auto:: VW Touran 1.4 TSI 2018
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Jakie macie doświadczenie z oponami Hankook tymi samouszczelniającymi się? Ja wczoraj złapałem gwoździa i jakoś się nie uszczelniły
A miało być tak pięknie 
-- Pn lip 23, 2018 11:16 --

-- Pn lip 23, 2018 11:16 --
Bierz ten pakiet i się nie zastanawiaj. Pakiet to koszt 2990 a samo radio i alarm to koszt 3360 poza pakietem. A alarm i to lepsze radio to raczej na pewno zamówisz.rolmik pisze:panowie zastanawiam się nad zakupem t3 chodzi mi po głowie zapytanie o te reflektory led jak one sie sprawują itp bo nie ukrywam w pakiecie biznes jest dość spora korzyść przy ich zamawianiu
- lulus
- Początkujący
- Auto:: Touran 1,2 TSI
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 2 razy
Ja jestem bardzo zadowolony, świecą bardzo jasno i równomiernie, mają automatyczne poziomowanie.rolmik pisze:panowie zastanawiam się nad zakupem t3 chodzi mi po głowie zapytanie o te reflektory led jak one sie sprawują itp bo nie ukrywam w pakiecie biznes jest dość spora korzyść przy ich zamawianiu
Dlaczego je dodają - pewnie dlatego, że jak ulegną awarii po gwarancji to zostaje jedynie serwis i oryginalny reflektor, więc liczą na to że prędzej czy później zgłosisz się do serwisu, oby później

-
- Przeglądacz
toomas08 pisze:Jakie macie doświadczenie z oponami Hankook tymi samouszczelniającymi się? Ja wczoraj złapałem gwoździa i jakoś się nie uszczelniłyA miało być tak pięknie

dlatego wole wersje 5 os i pełen wymiar a nie ten zestaw naprawczy i chyba dobiore rline chyba ze mozna dokupic sama czarna podsufitke

a co do pakietu to właśnie bede brał niby ok 10 lat wytrzymują
poza tym teraz zmiana rocznik i przerwa w produkcji czyli bedzie i tak trzeba czekać do wyprzedaży

Can You Be Faster ?
Colin McRae
Can You Be Faster ?
Colin McRae
-
- Użytkownik
- Auto:: VW Touran 1.4 TSI 2018
- Podziękował: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Ja też mam 5os i koło dojazdowe mam. Ale opony miały być cud miód malinarolmik pisze: dlatego wole wersje 5 os i pełen wymiar a nie ten zestaw naprawczy

-
- Przeglądacz
można reklamować jak uznają to sie cieszyć jak nie wymienić na inne
@LULUS powiedz mi jak wygląda sprawa ledy vs śnieg czyli w zime ty masz spryski ? one dają coś czy w zime manualne roboty są konieczne w trasie ?
@LULUS powiedz mi jak wygląda sprawa ledy vs śnieg czyli w zime ty masz spryski ? one dają coś czy w zime manualne roboty są konieczne w trasie ?
Can You Be Faster ?
Colin McRae
Can You Be Faster ?
Colin McRae
-
- Początkujący
- Auto:: Touran 1.4 manual HL
- Imię:: Janusz
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
Mam ledy i w zimie super sprawa. Mam spryskiwacze więc bez roboty dodatkowej. Polecam mimo to, że mam tylko te podstawowe, które są w pakiecie Bissnes.
- lulus
- Początkujący
- Auto:: Touran 1,2 TSI
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 2 razy
Nie odpowiem Ci - samochód mam od kwietnia, spryskiwacze też na razie się nie przydały bo trasy które robiłem były w dobrą pogodę.rolmik pisze:można reklamować jak uznają to sie cieszyć jak nie wymienić na inne
- Tomas99
- Początkujący
- Auto:: Touran 2.0 TDI DSG 2018
Panowie a jak to jest z obsluga funkcji glosowej, czy ta funkcja wspolpracuje tylko z Bluetooth czy mozna jej uzyc rowniez z app connect i app net & guide? Zastanawiam sie nad jej uruchomieniem zwlaszcza ze cena nie jest wygorowana ale jesli dziala tylko z Bluetooth to chyba odpuszcze bo jest to funkcja ktora strasznie mnie irytuje w moim drugim aucie.
Everyday is a school day.
-
- Auto:: Touran 1.4TSI 2018
- Imię:: Marian
Można jej użyć z App Connect i nie trzeba nawet mieć włączonej opcji funkcji głosowej. Standardową obsługę głosową uruchamia się na kierownicy KRÓTKIM wciśnięciem przycisku. Jeśli ktoś nie ma (tak jak ja) to dostaje komunikat w stylu "funkcja głosowa niedostępna".Tomas99 pisze:Panowie a jak to jest z obsluga funkcji glosowej, czy ta funkcja wspolpracuje tylko z Bluetooth czy mozna jej uzyc rowniez z app connect i app net & guide?
Natomiast przy podłączonym smartfonie przez App Connect (u mnie Android Auto) trzeba przycisk na kierownicy wciśnąć DŁUGO (ok 2 sek) i wtedy asystent Google słucha polecenia.
Przy podłączaniu Android Auto korzystałem z tego filmu instruktażowego:
https://www.youtube.com/watch?v=g_VVaQDdnrw
- Tomas99
- Początkujący
- Auto:: Touran 2.0 TDI DSG 2018
W takim razie wieczorkiem poswiece dluzsza chwile zeby pobawic sie App connect I zaglebic w ustawienia.
Everyday is a school day.
-
- Kandydat
- Auto:: Touran, 1.8 TSI, 2018
- Imię:: Michal
- Podziękował: 3 razy
Witam wszystkich i pozdrawiam, jako że jest to mój pierwszy post tutaj
Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś z Was próbował może wymienić żarówki kierunkowskazów tylnych ze zwykłych na ledowe jak w tym filmie:
https://www.youtube.com/watch?v=UK1_7w7WzWk
Mam pakiet techniczny i lampy ledowe z tyłu a kierunki to zwykle żarówki i słabo to wg mnie wygląda.

https://www.youtube.com/watch?v=UK1_7w7WzWk
Mam pakiet techniczny i lampy ledowe z tyłu a kierunki to zwykle żarówki i słabo to wg mnie wygląda.
-
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1.8 TSI
- Imię:: Krzysiek
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
Ja 2 tygodnie temu wymieniłem na te z tego filmu: bezproblemowa wymiana, wyglądają o niebo lepiej jak zwykłe żarówki. Czas oczekiwania- 1 miesiąc ... 

- Jusand
- Początkujący
- Auto:: Touran, 1.4 TSI, 2016
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Ja zamówiłem przed chwilą, czekam na dostawę niecierpliwie.
Pozostają jeszcze żarówki halogenowe na wymianę, ktoś wymieniał na jakieś inne żarówki jaśniejsze ale chyba nie był zadowolony do końca. A na LED ktoś wymienił?
Pozostają jeszcze żarówki halogenowe na wymianę, ktoś wymieniał na jakieś inne żarówki jaśniejsze ale chyba nie był zadowolony do końca. A na LED ktoś wymienił?