-od śrub zabezpieczających felgi

Mam pytanko czy taki klucz ja na zdjęciu można gdzieś dokupić ?!
Proszę nie pisać jedz i niech Ci oddadzą

to nie jest "universalny" klucz więc lepiej jedz niech Ci oddadzą
 to nie jest "universalny" klucz więc lepiej jedz niech Ci oddadzą  

Dokładnie, miałem problem, bo mi oponiarze uszkodzili taki klucz pneumatem i nie działał. Pojechałem warsztatu u nas w mieście, gość przyniósł takie frezowane tuleje, nabił młotem i odkręcił, 10 minut roboty z kawą.VWariaT pisze:Są też zestawy nasadek do odkręcania o robionych śrób
No to niestety nie da radywesol pisze:Tyle że tu chyba chodzi o zakup takiej nasadki by dalej wykorzystywać tę śruby.
 chyba że ktoś zna magika co zrobi odlew odcisku lub dremelem pobawi się w struganie
  chyba że ktoś zna magika co zrobi odlew odcisku lub dremelem pobawi się w struganie  
hihi tak byłam pan powiedział że od kwietnia (moja ostatnia tam wizyta) gdzieś się zawieruszyłyox pisze:więc lepiej jedz niech Ci oddadzą

Dokładnie! -mam obecnie pożyczoną , ale wiadomo co swoje to moje i się nie prosiwesol pisze:Tyle że tu chyba chodzi o zakup takiej nasadki by dalej wykorzystywać tę śruby.

A ty wiesz jak w niemcowni kradną koła na potęgę .wesol pisze:Ja bym olal takie śruby zabezpieczające które są dostepne.
 Biorą od razu z  samochodem .
 Biorą od razu z  samochodem .  .
 . 
 I tu się bardzo nie zgodzę . Miałem w garści jakieś tandety to od razu się ukręcały . A co oryginał to oryginał .wesol pisze: Lepiej już nic nie mieć lub kupić jakiegoś nieznanego producenta. Te ori vagowskie to można sobie wsadzić.
Nie sprzedają w aso samych kluczy, bo śruby takie to element antykradzieżowy. Mój brat pytał, bo też byłem pewien, że kupi.spacewalker pisze:Jak sruba ORG z auta, to jedziesz do aso i ci po VIN załatwią, a jesli juz nie produkowana (bo co iles lat usuwają) nowy zestaw kupic org i tyle. No i pilnować.
I ja tez pytałem i po moim VIn\N nie było juz takiej produkowanej, bo co iles lat wycofują i zmieniają stylRobal pisze:Nie sprzedają w aso samych kluczy, bo śruby takie to element antykradzieżowy. Mój brat pytał, bo też byłem pewien, że kupi.spacewalker pisze:Jak sruba ORG z auta, to jedziesz do aso i ci po VIN załatwią, a jesli juz nie produkowana (bo co iles lat usuwają) nowy zestaw kupic org i tyle. No i pilnować.