-od śrub zabezpieczających felgi

Mam pytanko czy taki klucz ja na zdjęciu można gdzieś dokupić ?!
Proszę nie pisać jedz i niech Ci oddadzą
Dokładnie, miałem problem, bo mi oponiarze uszkodzili taki klucz pneumatem i nie działał. Pojechałem warsztatu u nas w mieście, gość przyniósł takie frezowane tuleje, nabił młotem i odkręcił, 10 minut roboty z kawą.VWariaT pisze:Są też zestawy nasadek do odkręcania o robionych śrób
No to niestety nie da radywesol pisze:Tyle że tu chyba chodzi o zakup takiej nasadki by dalej wykorzystywać tę śruby.
hihi tak byłam pan powiedział że od kwietnia (moja ostatnia tam wizyta) gdzieś się zawieruszyłyox pisze:więc lepiej jedz niech Ci oddadzą
Dokładnie! -mam obecnie pożyczoną , ale wiadomo co swoje to moje i się nie prosiwesol pisze:Tyle że tu chyba chodzi o zakup takiej nasadki by dalej wykorzystywać tę śruby.
A ty wiesz jak w niemcowni kradną koła na potęgę .wesol pisze:Ja bym olal takie śruby zabezpieczające które są dostepne.
I tu się bardzo nie zgodzę . Miałem w garści jakieś tandety to od razu się ukręcały . A co oryginał to oryginał .wesol pisze: Lepiej już nic nie mieć lub kupić jakiegoś nieznanego producenta. Te ori vagowskie to można sobie wsadzić.
Nie sprzedają w aso samych kluczy, bo śruby takie to element antykradzieżowy. Mój brat pytał, bo też byłem pewien, że kupi.spacewalker pisze:Jak sruba ORG z auta, to jedziesz do aso i ci po VIN załatwią, a jesli juz nie produkowana (bo co iles lat usuwają) nowy zestaw kupic org i tyle. No i pilnować.
I ja tez pytałem i po moim VIn\N nie było juz takiej produkowanej, bo co iles lat wycofują i zmieniają stylRobal pisze:Nie sprzedają w aso samych kluczy, bo śruby takie to element antykradzieżowy. Mój brat pytał, bo też byłem pewien, że kupi.spacewalker pisze:Jak sruba ORG z auta, to jedziesz do aso i ci po VIN załatwią, a jesli juz nie produkowana (bo co iles lat usuwają) nowy zestaw kupic org i tyle. No i pilnować.