Poprosiłem w pierwszej kolejności o zdjęcie tego dekielka i weryfikację czy wszystkie śruby są dobrze dokręcone.
Niestety do wymiany jest przesuwka 6 biegu (koszt naprawy 950zł -> 750zł części + nowy olej i 200 zł robota)
Niestety z takiego wychodzę założenia, zwłaszcza jak nie znam mechanika.wesol pisze:Tak, tak a mechanik to taki bandyta i musi okraść biednego kierowcę. Te części to wkłada takie stare zajechanie a nowe to sobie na półkę odkłada.
Gościu nawet nie wiesz jaka była sytuacja i mnie bez powodu atakujeszwesol pisze:To że nie potrafisz się dogadać z warsztatem to nie moja wina. Kopie zlecenia chyba dostajesz do ręki co nie. Czytać i pisać chyba potrafisz więc w czym problem. Druga sprawa może też ważne jest by mieć to zrobione dobrze. Czasem nowe nie znaczy dobre.
Aktualnie nie mam jak tego sprawdzić bo jestem na wyjeździe, dlatego wstawiłem auto na szybko do mechanikamarcyb3 pisze:Ale żeby wymienić przesuwak 6 biegu nie trzeba ściągać skrzyni, przy dobrych wiatrach roboty na godzinę i 6 bieg chodzi bez problemu, masz czarny dekielek na skrzyni czy aluminiowy?
wystukane w garażu z kluczem w ręku