Niestety w Bornetz czyli 1t1 1t2 tego poprzez PPM nie zrobisz...rzutnik pisze:Ale o ile dobrze pamiętam to w poprzednim autku (bez BCM) także dało się to zrobić
Leaving/Coming Home
- jeżu
- Władca postów
- Auto:: PB8
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 215 razy
- Otrzymał podziękowań: 681 razy
Re: Leaving/Coming Home
-
Brytol
- Początkujący
- Auto:: Touran I
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 3 razy
jeżu pisze:Niestety w Bornetz czyli 1t1 1t2 tego poprzez PPM nie zrobisz...rzutnik pisze:Ale o ile dobrze pamiętam to w poprzednim autku (bez BCM) także dało się to zrobić
-
Grado
- Kandydat
- Auto:: Touran, 1.9 TDI DSG, 2009
- Imię:: Adrian
- Podziękował: 2 razy
Cześć,
Odgrzeję trochę kotleta. Mam Tourana 2009 rok z bi-xenonem skrętnym i opcją coming/leaving home.
Leaving home - działa bez zarzutu. Wychodzę z domu otwieram auto i świeci 20s (tyle mam ustawione).
Coming home - działa tylko jeśli zgaszę samochód na przełączniku ustawionym na światła mijania i po wyjęciu kluczyka mignę długimi (bez sens, gdyż mam pokrętło z opcjami: 0, Auto, Pozycje, Mijania.
Pojawia się tu pytanie. Czy jest opcja ustawić / zakodować tak, żeby przy opcji Auto Coming/Leaving działał każdorazowo po kluczyku po zmierzchu?
Proszę o odpowiedź i ew. pomoc.
Pozdr,
Grado
Odgrzeję trochę kotleta. Mam Tourana 2009 rok z bi-xenonem skrętnym i opcją coming/leaving home.
Leaving home - działa bez zarzutu. Wychodzę z domu otwieram auto i świeci 20s (tyle mam ustawione).
Coming home - działa tylko jeśli zgaszę samochód na przełączniku ustawionym na światła mijania i po wyjęciu kluczyka mignę długimi (bez sens, gdyż mam pokrętło z opcjami: 0, Auto, Pozycje, Mijania.
Pojawia się tu pytanie. Czy jest opcja ustawić / zakodować tak, żeby przy opcji Auto Coming/Leaving działał każdorazowo po kluczyku po zmierzchu?
Proszę o odpowiedź i ew. pomoc.
Pozdr,
Grado
- cirek
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1T3 CFHC 2014 CUP
- Imię:: Wojtek
- Podziękował: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 34 razy
Dziwne działanie Leaving/Coming. Funkcja wyłączona na FIS, otwieram jednym kluczykiem świecą tylko lampki pod lusterkami ale jak otwieram drugim kluczem zapala się xenon, lampki pod lustrami. Czy to może mieć coś wspólnego z lampką podsufitki? (upalony styk pozycji środkowej)
1T3 CFHC