Stoi A4 B7 obok w garażu..... ale tam to już takiej"elektryki" nie ma by się pobawić... ale i tak jestem zadowolony bo na Coming mi nie zależało. Mam światło przed i w garażu...
Ostatnio zmieniony pn gru 19, 2011 22:51 przez jeżu, łącznie zmieniany 2 razy.
C/H mało kozystam, bardziej pomocne są lampki w lusterkach (które tez polecam zrobic z jakichś dobrych diód LED) . Czujnik zmierzchu super sprawa, włącznik swiateł sie nie niszczy
Co ciekawe po instalacji czujnika zmierzchu nie byłem w stanie tego wyłączyć (zapalania świateł przy otwieraniu samochodu) poprzez wyłączenie w kodowaniu Bordnetzie
Ale wyłaczyłem poprzez włączenie w Bordnetzie i wyłączenie na FISie
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Szukałem i nie znalazłem jak to ustawić. w pomocniku kodowania mam zaznaczone Coming i leaving. A pomimo tego nie działa, tzn działa ale tylko przy zamknięciu przy otwieraniu nie.
Mam ustawiony na włączony (wyłącznik mam zwykły bez auto czujnika też nie ma). Tzn na mijania. Funkcja Coming Home (po wyciągnięciu kluczyka) działa dobrze. Ale mi bardziej zależy na Leaving Home (świecenie po otworzeniu samochodu kluczykiem) a ten nie działa za cholere.
ptomek2 pisze:Funkcja Coming Home (po wyciągnięciu kluczyka) działa dobrze. Ale mi bardziej zależy na Leaving Home (świecenie po otworzeniu samochodu kluczykiem) a ten nie działa za cholere.
U mnie było odwrotnie ale zapodałem włącznik z funkcją auto i zaczęło gadać.....Może masz od kogoś pożyczyć na próbę?