XXVI Spot GrupaŚląsk Imielin 01.08.2014
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
nie poddawaj się spróbój jeszcze razkowet pisze:Ja niestety ale nie dam rady - jak ostatnio jechałem w piętek A4 do Gliwic to korek do bramek był już od zjazdu na Rybnik - te płatne autostrady to mi chyba wyjdą bokiem:( Jeśli znowu się to powtórzy to byłbym na sam koniec spotaa wcześniej wyjechać nie mogę.
-
Kamik
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
spot
Panownie a nie dałoby się tego Spota zrobić w jakąś niedziele albo przynajmniej sobote? Wybrać się gdzieś w plener żeby odpocząć od tego całego mieszczańskiego betonu. W piątek o 18 to chce się otworzyć browara w domu (jeśli się akurat jest w domu)i odpocząć po całym tygodniu. Zabieracie ze sobą żony i partnerki więc mały niedzielny wypadzik nad jeziorko czy może na Jurę będzie jakąś formą relaksu. Piątek o 18 w Katowicach - ja odpadam. Znając życie to byłbym dopiero na bramkach w Krakowie. Pozdro
- Artur Zabiegała
- Początkujący
- Imię::
- jeżu
- Władca postów
- Auto:: PB8
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 679 razy
Inicjatywa zawsze w Waszych rękach.... Tylko propozycja i już.....Kamik pisze:Panownie a nie dałoby się tego Spota zrobić w jakąś niedziele albo przynajmniej sobote? Wybrać się gdzieś w plener żeby odpocząć od tego całego mieszczańskiego betonu. W piątek o 18 to chce się otworzyć browara w domu (jeśli się akurat jest w domu)i odpocząć po całym tygodniu. Zabieracie ze sobą żony i partnerki więc mały niedzielny wypadzik nad jeziorko czy może na Jurę będzie jakąś formą relaksu.
Seba jak zjechać z A4 od strony Krakowa? Ty jesteś dobry w te klocki..
- aki
- Władca postów
możemy się umówić mniej więcej o którejś godzinie na A4 i mykniemy razem jeżyjeżu pisze:Inicjatywa zawsze w Waszych rękach.... Tylko propozycja i już.....Kamik pisze:Panownie a nie dałoby się tego Spota zrobić w jakąś niedziele albo przynajmniej sobote? Wybrać się gdzieś w plener żeby odpocząć od tego całego mieszczańskiego betonu. W piątek o 18 to chce się otworzyć browara w domu (jeśli się akurat jest w domu)i odpocząć po całym tygodniu. Zabieracie ze sobą żony i partnerki więc mały niedzielny wypadzik nad jeziorko czy może na Jurę będzie jakąś formą relaksu.
Seba jak zjechać z A4 od strony Krakowa? Ty jesteś dobry w te klocki..
-
seba244
- Expert
- Imię:: .......
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Re: spot
Właśnie nad tym pracujemy i zbieramy ekipe....Kiedy, gdzie i jak ---> piszcie pomysły,propozycje..Kamik pisze:Panownie a nie dałoby się tego Spota zrobić w jakąś niedziele albo przynajmniej sobote? Wybrać się gdzieś w plener żeby odpocząć od tego całego mieszczańskiego betonu. W piątek o 18 to chce się otworzyć browara w domu (jeśli się akurat jest w domu)i odpocząć po całym tygodniu. Zabieracie ze sobą żony i partnerki więc mały niedzielny wypadzik nad jeziorko czy może na Jurę będzie jakąś formą relaksu. Piątek o 18 w Katowicach - ja odpadam. Znając życie to byłbym dopiero na bramkach w Krakowie. Pozdro
Jeżu tu masz....

Jedziesz tak samo jak na 3-stawy, czyli zjeżdżasz na Oś.Paderewskiego/Centrum Handlowe, jedziesz dalej i masz skręt w prawo na Oś.Paderewskiego/Centrum Handlowe a ty jedziesz prosto i wyjeżdżasz na droge 86..
P.S Jutro jade do Chorzowa to nagram z trasy jak się jedzie i wszyscy będą wiedzieli jak jechać:)
Ostatnio zmieniony czw cze 14, 2012 17:16 przez seba244, łącznie zmieniany 1 raz.
- aki
- Władca postów
czy to już wszyscy?
1. seba244
2. jeżu może być inne miejsce.....
3. Kurik obecny
4. tomasino (będę około 19:00)
5. aki (o której zaczynamy spota ?)
6. Cyrus
7. forest
dopisujcie się
Moje pytanie czy to jest normalny spot cykliczny czy też grilowy? A co ja będzie padać ?
niby ma być tak
1. seba244
2. jeżu może być inne miejsce.....
3. Kurik obecny
4. tomasino (będę około 19:00)
5. aki (o której zaczynamy spota ?)
6. Cyrus
7. forest
dopisujcie się
Moje pytanie czy to jest normalny spot cykliczny czy też grilowy? A co ja będzie padać ?
niby ma być tak
- Załączniki
-
- piątek.jpg (10.56 KiB) Przejrzano 625 razy