Przebieg!
- Cesarz
- Władca postów
- Auto:: 5T1 2.0TDI, DFHA 2017
- Imię:: Michał
- Podziękował: 629 razy
- Otrzymał podziękowań: 223 razy
No chyba ze "1" kilka razy dziennie dookoła jak akurat nie ma sniegu...dmx81 pisze:to dobrze, ze udalo ci sie to zalatwic. zycze powodzenia w szukaniu upragnionej sztuki - jakby nie bylo dla ciebie za daleko, to proponuje wyprawe na islandie:):)
tutaj sa tourany z rocznikow 2003/04 z przebiegami 85-150 tys - tutaj nie ma zadnego kombinowania z przekrecaniem licznikow:)
poza tym gdzie na tej wyspie narobic tyle km![]()
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
nie maja prawa robić problemu bo jest cos takiego jak serwis przedzakupowyaugust pisze:Ja mieszkam w Jastrzębiu Zdrój a ASO jest w Rybniku i robią problemy z przeglądem a poza tym 2 dni się czeka;)cheles pisze:żeby przed zakupem pojechać do ASO.
wiem bo sam z niego korzystałem jak pojechałem auto ogladac do Lublina
umówiłem sie wczesniej zapłaciłem na miejscu 300pln i mi wszystko posprawdzali
VIN sprawdziłem sobie wczesniej własnie w MAGRO w Rybiku przez telefon
gdy wiedziałem, że nie jest kręcony licznik to pojechałem do Lublina
-
anko1973
- Zaawansowany
- Auto:: 2,0 TDI BKD, DSG, 2005
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
@ august
Ja robiłem tak jak LYJO; bierzesz od sprzedającego VIN i informację kiedy miał przeglądy i przy jakim przebiegu. dzwonisz do ASO, mówisz ze chcesz sie umówić ale masz do przejechania spory kawałek i nie chcesz jechać na marne; jak podasz VIN i date przeglądu z prośba aby Ci potwierdzili to zazwyczaj potwierdzają i można tez dalej pociągnąć za język - nie zawsze ale częściej podają niż nie. nie powiedzą Ci wszystkiego ale zawsze już jest coś.
Ja robiłem tak jak LYJO; bierzesz od sprzedającego VIN i informację kiedy miał przeglądy i przy jakim przebiegu. dzwonisz do ASO, mówisz ze chcesz sie umówić ale masz do przejechania spory kawałek i nie chcesz jechać na marne; jak podasz VIN i date przeglądu z prośba aby Ci potwierdzili to zazwyczaj potwierdzają i można tez dalej pociągnąć za język - nie zawsze ale częściej podają niż nie. nie powiedzą Ci wszystkiego ale zawsze już jest coś.