Touran Assistance
-
matti1535
- Specjalista
- Auto:: Touran
- Imię::
Co prawda nie miałem problemów z autem, ale Marcin77 pomógł mi w znalezieniu namiarów na niedrogi nocleg w Wałczu i od rogatek miasta poprowadził w to miejsce, mimo że to był letni, sobotni wieczór. Zważywszy, że najmłodsza uczestniczka wyprawy domagała się baaardzo głośno kolacji to pomoc w dotarciu do celu była bardzo przydatna. Marcinowi serdecznie dziękuję, również za inne, cenne dodatkowe informacje. Przy okazji trochę pooglądałem jego Touranka i trzeba przyznać, że to piękna sztuka.
- marcin77
- Zaawansowany
- Auto:: Touran
- Imię::
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
matti1535, dzięki
a kolegą forum trzeba pomagać może sam będę kiedyś potrzebował pomocy.To wiem ze mogę liczyć na touranków 
pomogłem lub jak zasłużyłem - postaw piwo Moja fura
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
aki,
Dokładnie to wszystko będzie zależało od kolegi. Ale podejrzewam stawiając na pewność, że nikt nie odmówi pomocy. Ostatnio szukałem w Wawie laryngologa dziecięcego do lat 3 i koledzy z grupy warszawskiej odezwali się do mnie za co im dziękuję. W razie co mam namiar na laryngologa, a ciężko znaleźć takiego, który specjalizuje się dzieciach do lat 3. Większość specjalizuje się w dorosłych - więc jeżeli będzie ktoś potrzebował to zapraszam po info. Byłem wczoraj i naprawdę kobieta jest w porządku starsza, mająca dobre podejście do dzieci.
Dokładnie to wszystko będzie zależało od kolegi. Ale podejrzewam stawiając na pewność, że nikt nie odmówi pomocy. Ostatnio szukałem w Wawie laryngologa dziecięcego do lat 3 i koledzy z grupy warszawskiej odezwali się do mnie za co im dziękuję. W razie co mam namiar na laryngologa, a ciężko znaleźć takiego, który specjalizuje się dzieciach do lat 3. Większość specjalizuje się w dorosłych - więc jeżeli będzie ktoś potrzebował to zapraszam po info. Byłem wczoraj i naprawdę kobieta jest w porządku starsza, mająca dobre podejście do dzieci.