Pytanie o część - rura
- lukasz22i
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 3 razy
Pytanie o część - rura
Czy rura łącząca obudowę filtra powietrza z "wlotem powietrza" umieszonym na wzmocnieniu górnym to ten element ze zdjęcia? Jeśli nie to proszę o wskazówki-link do zdjęcia z rurą o której piszę (obudowa filtr - wlot powietrza).

- lukasz22i
- Użytkownik
Koledzy, jako że w końcu muszę kupić tą rurkę to mam pytanie, jest ich od cholery na alledrogo i często gęsto w ogłoszeniach piszą że to do Tourana 04 a same rury mają rożne numery seryjne i widać że się różnią, jak kupić tą właściwą?
jeżu podesłał mi numer takiej rury ale wg. katalogu to jest do wersji po 2006, cokolwiek to znaczy?!
jeżu podesłał mi numer takiej rury ale wg. katalogu to jest do wersji po 2006, cokolwiek to znaczy?!
-
- Użytkownik
- Auto:: VC 1.9CDTI 2007r
- Imię:: Sławek
W serwisie te rury plastiki od dolotu są o wiele tańsze niż na allegro.... kupowałem więc jeżeli masz możliwość to wal na serwis podasz VIN i bez problemu dostaniesz to co powinno być i o wiele taniej niż w necie
wszystkie plastiki kratki zatrzaski i tego typu pierdoły życie nauczyło mnie brać bezpośrednio z serwisów także polecam

Jest:
VC
W203 2.2CDI 140KM Elegance
W210 2.7CDI 170KM Avantgarde
VC
W203 2.2CDI 140KM Elegance
W210 2.7CDI 170KM Avantgarde
- jeżu
- Władca postów
- Auto:: PB8
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 670 razy
Znaczy to ,że nr tej rury który ci podałem jest jak najbardziej aktualny i taki dostaniesz jak kupisz sobie w Aso... A rurka oczywiście zmieniała nr kolejno(BA-> BH-> BR) od 1T4100001->lukasz22i pisze:katalogu to jest do wersji po 2006, cokolwiek to znaczy?!
Do ->1T4100000 rura miała nr 1K0129618M
Widzisz w profilu warto uzupełnić rok, kod silnika.... bo ja zgaduję a Ty masz wątpliwości

- lukasz22i
- Użytkownik
tego nie wiedziałemTOFIK_wlkp pisze:W serwisie te rury plastiki od dolotu są o wiele tańsze niż na allegro.... kupowałem więc jeżeli masz możliwość to wal na serwis podasz VIN i bez problemu dostaniesz to co powinno być i o wiele taniej niż w neciewszystkie plastiki kratki zatrzaski i tego typu pierdoły życie nauczyło mnie brać bezpośrednio z serwisów także polecam

jeżu...uzupełniony