Zauważyłem to także, sprawdźcie sobie czy w profil/preferencje macie włączone 'Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach: TAK' no i dodatkowo dany wątek w którym nie piszecie a chcecie mieć tez wiadomość to na dole danego wątku 'śledź odpowiedzi w tym temacie'.
A co do pierwszego to faktycznie też nic nie docierało, może jakieś problemy na serwerach SMTP, tak wogóle pytanie z ciekawości do adminów to na jakim silniku/skrypcie stoi to forum?
Ja już kiedyś prosiłem ale wymagało by to zmiany oprogramowania - inny rodzaj forum - a na to chyba administracja nie pójdzie.
Chociaż nie powiem - było by to min dla mnie o 100% wygodniejszy sposób na przeglądanie forum w komórce.
wulkan pisze:Zauważyłem to także, sprawdźcie sobie czy w profil/preferencje macie włączone 'Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach: TAK' no i dodatkowo dany wątek w którym nie piszecie a chcecie mieć tez wiadomość to na dole danego wątku 'śledź odpowiedzi w tym temacie'.
wszystko jest jak być powinno a maili brak
PS. myślę, że baner o głosowaniu na kalendarz można już usunąć
Wyglada na to ze nie trzeba zmienaic nic na forum bo touran klub przynajmniej ze stopki stoi na phpbb a ten typ forum obslugiwany jest przez tapatalk2 wiec nie wiem w czym jest problem
Jest jakiś problem bo nie dochodzą (nie tylko do mnie) na maila powiadomienia o odpowiedzi w jakimś temacie w którym biorę udział w dyskusji.
Bardzo proszę adminów o zainteresowanie się ta sprawą.
Dziękuję.
LYJO pisze:
Druga sprawa to taka, że nie dochodzą (przynajmniej do mnie) na maila powiadomienia o odpowiedzi w jakimś temacie w którym biorę udział w dyskusji.
Bardzo proszę adminów o zainteresowanie się ta sprawą.
Dziękuję.
Nie wiem z czym jest problem, niektórym userom te maile po prostu nie dochodzą.
Nie pomaga zmienianie skrzynek pocztowych czy ustawień profilu, próbowałem już wszystkich zmian ustawień i nic.
Może lock00 uchyli rąbka tajemnicy w tym temacie
może provider na którym hostowane jest forum nie ma odpowiednich relay'ow do niektorych domen, tudzież konkurencja blokuje pule adresacji konkurencji, tudzież komuś filtr antyspamowy tnie mailing, tudzież... powodów może być wiele, lepiej się przejechać gdzieś tourankiem ;p