Witam
Dziś przez moja nieuwage ( głupote ) wpadł mi jeden czarny wkręt w ta "kratke" przed szyba a dokładniej nawiew przedniej szyby ....
i teraz pytanie do znawców .. jak go wydobyc ? poprzez schowek i zdjecie dmuchawy włoże tam reke ? czy jakos od góry ?
probowałem zgjac schowek ale odkrecilem trzy gorne wkrety i trzy dolen jakies ?? ale on nadal trzyma sie lewej strony tzn od srodka samochodu i wyglada ze tam tez jest wkret ale zby go wyjac to trzeba caly plastik dookoła drązka biegów rozebrac ?
a moze jakos górą ? ta kratke da sie zdjac ? jesli tak to jak ? jak ja ciagne to boja sie ze połame a nie zejdzie
ta listwe juz mam z glowy ... i 3 wkrety za nia byly one tez juz ... schowek juz sie porusza problem jest tylko z lewej strony ( od strony skrzyni ) ....
jak z ta gora da sie zdjac to jakos prosto ? moz enie trzeba od strony wemntylatora isc
własnie od góry bym chciał
ale po pierwsze nie widze jej a co za tym idzie nie wiem jak daleko jest ... niw iemn rowniez jak "wyglada" calosc za ta kratka a dokladniej jak daleko mogla poleciec ...
dostałem sie do niej od góry, magnes na sznurku i w droge ... niestety musiałem zdemontowac ta kratke od nawiewu i pekła podczas sciagania ... ale juz zamowilem nowa ... wkret juz na miejscu .. kratka zamowiona ... mozna spokojnie na weekend sie szykowac
Najnowsze POI do RNS - 21.10.2013 Mój chomik - redart_vw