http://www.sweetdeal.pl/deal/GorzowWlkp ... Popup=true
Czy możecie zerknąć i napisać czy warto?
Mycie auta w środku - oferta Sweetdeal
- patarek
- Zaawansowany
- Auto:: Sharan 7n 2.0 2011
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 36 razy
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
- Kontakt:
Mycie auta w środku - oferta Sweetdeal
Oto JA
Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia,
nie oblekają tego faktu w słowa.
[ Julian Tuwim ]
Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia,
nie oblekają tego faktu w słowa.
[ Julian Tuwim ]
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Re: Mycie auta w środku - oferta Sweetdeal
patarek pisze:http://www.sweetdeal.pl/deal/GorzowWlkp/99zlzamiast250zlzaczyszczenieiozonowaniewnetrzaautawecomyjniwgor?redirectUrl=deal%2FGorzowWlkp%2F99zlzamiast250zlzaczyszczenieiozonowaniewnetrzaautawecomyjniwgor%3Futm_medium%3DEmail%26rcpEmail%3Dtaran%40op.pl%26utm_campaign%3DGorz%C3%B3w+Wlkp+%2810%2F12%2F12%29+%281%29%26utm_source%3Dsubscriber_GorzowWlkp%26blastID%3D202778&utm_source=subscriber_GorzowWlkp&utm_medium=Email&utm_campaign=Gorz%C3%B3w+Wlkp+%2810%2F12%2F12%29+%281%29&blastID=202778&rcpEmail=taran%40op.pl&showSplashPopup=true
Czy możecie zerknąć i napisać czy warto?
Ale to jest myjnia mobilna. Z tego co czytałem na forum, to nie za bardzo kiedy nie ma się dostępu do wody pod cisieniem oraz jej wymiany na czystą. Chyba, że przed, pojedziesz na myjkę ciśnieniową i wstępnie umyjesz auto, a później już myjką parową.
Piszą, że używają jakiś kosmetyków ale nie wiadomi jakiej firmy. Jeżeli odkurzą całości w środku, a później pranie tapicerki to jeszcze bym się zastanowił. Cena atrakcyjna.
Grunt, żeby na początek dobrze odkurzył. Możesz się przecież dogadać z kolesiem, który przyjedzie że dasz mu 50 dych więcej ale niech to zrobi dokładnie tak jak by dla siebie. No i oczywiście byłbym przy nim by dokładnie to wykonał.
- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
Paweł, ja korzystałem z mobilnej myjki parowej innej firmy w GW, powiem Ci że mycie zewnętrzne rewelacja. Auto pięknie się błyszczało. Nie jest prawdą Leszku że trzeba mieć wymiennik wody lub dostęp do bieżącej. Wszystko jest w zestawie.
Czyszczenia środka nie zamawiałem ale miałem taki zamiar do Micry.
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Ale nikt mi nie powie, że myjka parowa jest lepsza od myjni pod ciśnieniem. Temat już był na forum przy innej "okazji" i szału po tym myciu nie było. Jeżeli miałbym się decydować to tak jak napisałem wstępne mycie sam bym zrobił.Tomas pisze:Paweł, ja korzystałem z mobilnej myjki parowej innej firmy w GW, powiem Ci że mycie zewnętrzne rewelacja. Auto pięknie się błyszczało. Nie jest prawdą Leszku że trzeba mieć wymiennik wody lub dostęp do bieżącej. Wszystko jest w zestawie.
Jakoś nie jestem przekonany. Jak kolega się zdecyduje bo nawet kwota za całość jest atrakcyjna i opisze wrażenia to może sam się zdecyduje by skorzystać.