Mycie auta w środku - oferta Sweetdeal

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
Awatar użytkownika
patarek
Zaawansowany
Auto:: Sharan 7n 2.0 2011
Imię:: Paweł
Podziękował: 36 razy
Otrzymał podziękowań: 11 razy
Kontakt:

Mycie auta w środku - oferta Sweetdeal

Post autor: patarek »

http://www.sweetdeal.pl/deal/GorzowWlkp ... Popup=true

Czy możecie zerknąć i napisać czy warto?
Oto JA

Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia,
nie oblekają tego faktu w słowa.

[ Julian Tuwim ]
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Re: Mycie auta w środku - oferta Sweetdeal

Post autor: cheles »

patarek pisze:http://www.sweetdeal.pl/deal/GorzowWlkp/99zlzamiast250zlzaczyszczenieiozonowaniewnetrzaautawecomyjniwgor?redirectUrl=deal%2FGorzowWlkp%2F99zlzamiast250zlzaczyszczenieiozonowaniewnetrzaautawecomyjniwgor%3Futm_medium%3DEmail%26rcpEmail%3Dtaran%40op.pl%26utm_campaign%3DGorz%C3%B3w+Wlkp+%2810%2F12%2F12%29+%281%29%26utm_source%3Dsubscriber_GorzowWlkp%26blastID%3D202778&utm_source=subscriber_GorzowWlkp&utm_medium=Email&utm_campaign=Gorz%C3%B3w+Wlkp+%2810%2F12%2F12%29+%281%29&blastID=202778&rcpEmail=taran%40op.pl&showSplashPopup=true

Czy możecie zerknąć i napisać czy warto?

Ale to jest myjnia mobilna. Z tego co czytałem na forum, to nie za bardzo kiedy nie ma się dostępu do wody pod cisieniem oraz jej wymiany na czystą. Chyba, że przed, pojedziesz na myjkę ciśnieniową i wstępnie umyjesz auto, a później już myjką parową.

Piszą, że używają jakiś kosmetyków ale nie wiadomi jakiej firmy. Jeżeli odkurzą całości w środku, a później pranie tapicerki to jeszcze bym się zastanowił. Cena atrakcyjna.
Grunt, żeby na początek dobrze odkurzył. Możesz się przecież dogadać z kolesiem, który przyjedzie że dasz mu 50 dych więcej ale niech to zrobi dokładnie tak jak by dla siebie. No i oczywiście byłbym przy nim by dokładnie to wykonał.
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
Tomas
Władca postów
Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
Imię:: Tomek
Podziękował: 438 razy
Otrzymał podziękowań: 127 razy

Post autor: Tomas »

Paweł, ja korzystałem z mobilnej myjki parowej innej firmy w GW, powiem Ci że mycie zewnętrzne rewelacja. Auto pięknie się błyszczało. Nie jest prawdą Leszku że trzeba mieć wymiennik wody lub dostęp do bieżącej. Wszystko jest w zestawie.

Czyszczenia środka nie zamawiałem ale miałem taki zamiar do Micry.
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Post autor: cheles »

Tomas pisze:Paweł, ja korzystałem z mobilnej myjki parowej innej firmy w GW, powiem Ci że mycie zewnętrzne rewelacja. Auto pięknie się błyszczało. Nie jest prawdą Leszku że trzeba mieć wymiennik wody lub dostęp do bieżącej. Wszystko jest w zestawie.

Czyszczenia środka nie zamawiałem ale miałem taki zamiar do Micry.
Ale nikt mi nie powie, że myjka parowa jest lepsza od myjni pod ciśnieniem. Temat już był na forum przy innej "okazji" i szału po tym myciu nie było. Jeżeli miałbym się decydować to tak jak napisałem wstępne mycie sam bym zrobił.
Jakoś nie jestem przekonany. Jak kolega się zdecyduje bo nawet kwota za całość jest atrakcyjna i opisze wrażenia to może sam się zdecyduje by skorzystać.
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
Tomas
Władca postów
Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
Imię:: Tomek
Podziękował: 438 razy
Otrzymał podziękowań: 127 razy

Post autor: Tomas »

Lepsza nie lepsza, na pewno droższa. Zaletą jest to że nie zostawia smug i śladów, zasada jest przecież podobna. Mycie ciśnieniowe, czynnik ten sam, woda, ale w tym przypadku bardzo ciepła :)

[video]http://www.youtube.com/watch?v=s3XjEK8ILvo[/video]
ODPOWIEDZ