VW Touran TDI DSG highline

Czy to auto warto kupić? Co o nim sądzą inni forumowicze? Tutaj możecie się do woli pytać o auta z ogłoszeń.
Awatar użytkownika
Tomas
Władca postów
Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
Imię:: Tomek
Podziękował: 438 razy
Otrzymał podziękowań: 127 razy

Post autor: Tomas »

Ja nie twierdze że hak to źle, sam bym nie kupił z hakiem ot co.
Awatar użytkownika
niko02
Władca postów
Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
Imię:: Michał
Podziękował: 384 razy
Otrzymał podziękowań: 325 razy

Post autor: niko02 »

Ja mam z hakiem i odkąd mam auto, to jeszcze nic do niego nie podpiąłem, chociaż w ten weekend przewiozę lodówkę ;). Traktuję hak jako dodatkowe zabezpieczenie zderzaka ;)

[ Dodano: Wto Paź 16, 2012 09:26 ]
Jak dla mnie hak to tylko dodatkowy plus. Zastanówcie się, ile kosztuje dodatkowa instalacja takiego (oryginalnego) ustrojstwa.
Touran by niko02Obrazek
ZWzPD :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dodi
Władca postów
Auto:: Sharan 7N CFGB
Imię:: Paweł
Podziękował: 29 razy
Otrzymał podziękowań: 58 razy

Post autor: Dodi »

niko02 pisze:Ja mam z hakiem i odkąd mam auto, to jeszcze nic do niego nie podpiąłem, chociaż w ten weekend przewiozę lodówkę ;). Traktuję hak jako dodatkowe zabezpieczenie zderzaka ;)

[ Dodano: Wto Paź 16, 2012 09:26 ]
Jak dla mnie hak to tylko dodatkowy plus. Zastanówcie się, ile kosztuje dodatkowa instalacja takiego (oryginalnego) ustrojstwa.
popieram w 100%... to taka sama dyskusja jak z przebiegiem... hak jest zawsze potrzebny a nie oznacza to ze jak auto ma hak to jest bardziej zuzyte niz bez haka... nikt nie jest wrozką i nie wie jakie auto mialo przeszłosc... jeden kupi z hakiem drugi nie... o gustach nie dyskutujmy...
lock00
Władca postów
Auto:: 1T1
Imię:: -
Podziękował: 32 razy
Otrzymał podziękowań: 50 razy

Post autor: lock00 »

Jak jak kupowalem turka to musial byc z hakiem, inaczej bym go nie kupil :) dla mnie + , pare gratow juz wozilem, wole sobie przyczepke podlaczyc a nie brudzic w bagazniku, a to tylko 5 km wiec żadne meczenie autka
ODPOWIEDZ