dla jasności, do mnie dochodzą i zawsze dochodziły powiadomienia że mam PW albo jest odpowiedź w subskrybowanym wątku, nie otrzymałem jednak nigdy masowej korespondencji od admina np. o głosowaniu na stronę fan klubu, być może były jeszcze inne takie okazje ale nie wiem bo nie dostaję
jarry pisze:dla jasności, do mnie dochodzą i zawsze dochodziły powiadomienia że mam PW albo jest odpowiedź w subskrybowanym wątku, nie otrzymałem jednak nigdy masowej korespondencji od admina np. o głosowaniu na stronę fan klubu, być może były jeszcze inne takie okazje ale nie wiem bo nie dostaję
Była chyba jedna od admina o głosowaniu - do mnie tylko ta dotarła.
Wszystkie rodzaje wiadomości "od forum" są wysyłane dokładnie w ten sam sposób
Także dziwi mnie trochę, że jedne dochodzą, inne nie.
Sprawa jest w trakcie wyjaśniania.
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Panowie można tak zrobić aby to naciśnięciu opcji "oznacz wszystko posty jako przeczytane" forum samo się ładowało na główną stronę a nie jak teraz, że trzeba jeszcze raz kliknąć?
Tak samo można byłoby zrobić aby klikając na górną część baneru TKP również przenosiło do głównej strony - takie przeładowanie
Problem tez moze tkwić w strukturze forum, poniewaz nie prawidlowo nalicza posty napisane , statystyka rozni sie od rzeczywistosci ,czasem z 5 pod rzad nie dolicza
lock00 pisze:Problem tez moze tkwić w strukturze forum, poniewaz nie prawidlowo nalicza posty napisane , statystyka rozni sie od rzeczywistosci ,czasem z 5 pod rzad nie dolicza
Posty są liczone w działach technicznych aby uniknąć nabijania w OT czy powitalni
lock00, powitalnia to nie dział techniczny, tak samo Off Topic - coś chyba pokręciłeś
chyba sie nie zrozumielismy...bo o tym wiem
admin zgadzam sie z tym co mowicie tyle ze jestem pewny w 100% ze nie zawsze jest prawidlowe naliczanie w odpowiednim topicu ....
problem zauwazylem z pare miechów temu nie dzis czy wczoraj, lecz myslalem ze to zniknie....