Telefon w touranie...
-
arni
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
3C0051435TB
Panowie zakupilem takie cos jak w temacie pojawił sie natomiast problemik - niedogodność , update tego softu zawiera również polski plik - domyślam sie że polskie komendy na do komend głosowych , niestety programik do upreadu nie wgrywa polskiego uaktualnienia , wgrywa tylko takie jakie ma języki bazowe na adapterze . Co zrobić żeby wgrał również polskie ustawienia - może ktoś wie , może jest jakieś kodowanie w potrzebne .
Dodam że przy adapterach 3C0051435TA update mial tylko jeden plik i wgrywał język polski wiec nie było problemu
Arek
Dodam że przy adapterach 3C0051435TA update mial tylko jeden plik i wgrywał język polski wiec nie było problemu
Arek
- baron
- Przeglądacz
- Auto:: Bluemotion 2012 , CFHC
- Imię:: Rafał
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
czy macie jakąś teorię na coś takiego.mam zestaw który działa przez zdalny tryb sim i wszystko jest ok,natomiast przy aktualizacji książki zgrywa mi tylko część kontaktów z E52 tzn.251 z 360.Próbowałem kilkakrotnie.dodam że wszystkie kontakty mam na simie i ustawioną aktualizację również z sim.próbowałem także na zmianie sim+tel.
wcześniej 2008 blue , teraz 2012 blue i caddy 2017,
czasami zerknij w tył
czasami zerknij w tył
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Z tego co pamiętam to karta SIM ma ograniczoną pojemność wpisów. Z tego co piszesz to chyba właśnie te model mają do 250 wpisów na SIM, a resztę zapisują w pamięci telefonu. Zmień ustawienia aktualizacji na oba źródła tzn karta i telefon i sprawdź.
Po drugie nie polecam Ci trzymania kontaktów na SIM w razie awarii tracisz.
- baron
- Przeglądacz
- Auto:: Bluemotion 2012 , CFHC
- Imię:: Rafał
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
ja mam właśnie na simie ponad 360 więc chyba tylko 250 może być z blokadą ze strony zestawu sam.-ale czy to właśnie o to chodzi ? Co do kontaktów to mam zawsze kopię na karcie pamięci.cheles pisze:Z tego co pamiętam to karta SIM ma ograniczoną pojemność wpisów. Z tego co piszesz to chyba właśnie te model mają do 250 wpisów na SIM, a resztę zapisują w pamięci telefonu. Zmień ustawienia aktualizacji na oba źródła tzn karta i telefon i sprawdź.
wcześniej 2008 blue , teraz 2012 blue i caddy 2017,
czasami zerknij w tył
czasami zerknij w tył
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
A jesteś pewien że masz na SIM ponad 360 zapisanych?baron1 pisze:ja mam właśnie na simie ponad 360 więc chyba tylko 250 może być z blokadą ze strony zestawu sam.-ale czy to właśnie o to chodzi ? Co do kontaktów to mam zawsze kopię na karcie pamięci.cheles pisze:Z tego co pamiętam to karta SIM ma ograniczoną pojemność wpisów. Z tego co piszesz to chyba właśnie te model mają do 250 wpisów na SIM, a resztę zapisują w pamięci telefonu. Zmień ustawienia aktualizacji na oba źródła tzn karta i telefon i sprawdź.