marynarz75 pisze:I tak sie dziwie ze nie napisales Krakow w opisie
...Ja sie ciesze, że nie napisałem Gdynia...
ja sie nie denerwuje, bo po to założyłem temat żeby usłyszec wasze opinie i podpowiedzi,ale nie oczekiwałem typowego jechania po mnie jakbym zrobił niewiadomo co złego.
jeszcze mały niuans kazda pierwsza modyfikacja samochodu ktory opuscil fabryke, rozpoczynała sie od prób i błedów i zawsze dla kogoś wydawało sie to zbyteczne/szpanem/ czy wiocha. a po kilku latach wszyscy to montuja u siebie i jest fajnie. Swoja droga jak sie maja podstopnice GTI-które jakby nie było z założenia dedykowane są do samochodów sportowych- do samochodu rodzinnego?
mi sie podoba to co zrobie samemu, raz sie nie uda, to zrobie drugi raz, ale sam i wiem co mam(nie mówie tylko o wygladzie).
wracajac do tematu, plan mam taki zeby wziąsc prad ze skrzynki bezpiecznikowej pod kierownica, bo i tak musze ciagnac jakis wlacznik, kwestia montażu Grilla pozostaje niezmienna.
co do neonów, chodzi mi o barwe światła najbardziej zbliżona do swiatel postojowych i mijania, z neonem jest ten problem ze takiego nie spotkałem, moze gdzies sa.
teraz wieczory długie bede coś dłubał.