Kraków
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Nie miałem zamiaru nikomu pojechać, jedynie napisałem co o tym wszystkim myślę. Napisałem przecież, że LYJO prawidłowo zareagował upominając sie o podanie terminu, jednak zachowanie drugiego kolegi było już nie w porządku. Najpierw chciał aby to Krakusy przyjechały na śląsk bo jest ich mniejszość (propozycja LYJO zrobienia spota ślązaków w Krakowie), później dołożył tylko oliwy do ognia i poszło całe zamieszanie.kurik pisze: GioW pojechałeś teraz po rajtach mi i moim kolegom. Sprawę spota i wypowiedzi przemilczę bo trzeba trzymać fason![]()
Nie potrzebnie sie unosicie i obrażacie na siebie. Odległości macie na tyle małe, że każdemu powinno to pasować.
P.S. emilka1s a próbowałeś nawiązać kontakt z kimś z Małopolski
Ostatnio zmieniony czw sty 10, 2013 12:05 przez GioW, łącznie zmieniany 1 raz.
- admin
- Władca postów
- Auto:: Touran
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 122 razy
- Kontakt:
Panie i Panowie proszę o spokój
Grupy są po to, aby dostawać wiadomości PW z info o spotach.
Ja krakowskim organizatorom proponuję stworzenie nowego tematu: I SPOT MAŁOPOLSKI - 15.02.2013, zrobienie listy i rozesłanie przez moderatora grupy info na PW
Ten temat chyba został wyczerpany, więc zamykam aby uniknąć dalszych wycieczek osobistych.
Grupy są po to, aby dostawać wiadomości PW z info o spotach.
Ja krakowskim organizatorom proponuję stworzenie nowego tematu: I SPOT MAŁOPOLSKI - 15.02.2013, zrobienie listy i rozesłanie przez moderatora grupy info na PW
Ten temat chyba został wyczerpany, więc zamykam aby uniknąć dalszych wycieczek osobistych.