Adminowskie działania...
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
Czy da radę cuś z tym....LYJO pisze:potwierdzamEljot pisze::Przestań śledzić ten tema"
W dalszym ciągu nie działa...
powiadomienia na e-mail też dalej nie działają

To naprawdę osłabia jak ktoś się obudzi i przywita z 20 osobami...
Staram witać się z każdym, i zaznaczam wtedy przestań śledzić ten temat.
- admin
- Władca postów
- Auto:: Touran
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 122 razy
- Kontakt:
Eljot pisze:Czy da radę cuś z tym....LYJO pisze:potwierdzamEljot pisze::Przestań śledzić ten tema"
W dalszym ciągu nie działa...
powiadomienia na e-mail też dalej nie działają
To naprawdę osłabia jak ktoś się obudzi i przywita z 20 osobami...
Staram witać się z każdym, i zaznaczam wtedy przestań śledzić ten temat.
Eljot, "przestań śledzić ten temat" oznacza, że nie dostaniesz emaila, że jest nowa odpowiedź. Czyli to czego Lyjo nie dostaje, niestety nikt nie wie dlaczego... po prostu niektórzy userzy tak mają. Nawet pomoc techniczna skryptu na którym jest forum nie potrafi tego rozgryźć.
Jak wejdziesz na forum i ktoś doda odpowiedzi to automatycznie Ci się wyświetlą jako "nowe posty". Sprawdź czy masz opcję "ignoruj ten temat" bo ona służy do tego aby nowych postów nie oglądać.
-
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
Eljot, przecież spokojnie możesz ignorować tematy ja pare tak robiłem od samego przybycia na forum,i funkcja działa w 100% no ale Ty jesteś "stary wyjadacz forum" to pewnie powinieneś wiedzieć

problem dalej nie rozwiązany, ciekawa sprawa...admin pisze:Nawet pomoc techniczna skryptu na którym jest forum nie potrafi tego rozgryźć.
- wulkan
- Użytkownik
- Auto:: 1T2, 2.0 AZV 136KM
- Imię:: Paweł
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Mi na interii działa, zuważcie też że:
"Nie dostaniesz więcej powiadomień dopóki nie odwiedzisz tego tematu."
Może się zdarzyc że klikniecie odnośnik w mailu i wyświetli Wam się strona ale nie zalogowaliście się najpierw, czasem cache przeglądrki pozwoli i wyświetli właściwą stronę bez logowania, jednakże nie zostanie to odnotowane i nie będzie w tym temacie powiadomień. Zdarza się tak, szczególnie jak śledzicie wiele tematów to czasem nie odklikasz powiadomień...
Oczywiście jeśli to nadal problem hostingu i przekierowań pomiędzy domenami/operatorami to nie wiele poradzicie...
"Nie dostaniesz więcej powiadomień dopóki nie odwiedzisz tego tematu."
Może się zdarzyc że klikniecie odnośnik w mailu i wyświetli Wam się strona ale nie zalogowaliście się najpierw, czasem cache przeglądrki pozwoli i wyświetli właściwą stronę bez logowania, jednakże nie zostanie to odnotowane i nie będzie w tym temacie powiadomień. Zdarza się tak, szczególnie jak śledzicie wiele tematów to czasem nie odklikasz powiadomień...
Oczywiście jeśli to nadal problem hostingu i przekierowań pomiędzy domenami/operatorami to nie wiele poradzicie...
- PanBambaryla
- Przeglądacz
- Auto:: VW Touran, BMN, 2008
- Imię:: PanBambaryla
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
Czołem,
Powiedzcie mi, proszę, w jaki sposób mogę dostać się do pierwszej nowej odpowiedzi w wątku? W stylu silver mam jedynie ostatni post - po kiego grzyba jeżeli chcę czytać po kolei a mogę sobie wyklikać nawet ostatnią stronę? Podejrzewam, że tego nie widzę - gdyż nie wierzę, że nie została zaimplementowana taka możliwość...
Powiedzcie mi, proszę, w jaki sposób mogę dostać się do pierwszej nowej odpowiedzi w wątku? W stylu silver mam jedynie ostatni post - po kiego grzyba jeżeli chcę czytać po kolei a mogę sobie wyklikać nawet ostatnią stronę? Podejrzewam, że tego nie widzę - gdyż nie wierzę, że nie została zaimplementowana taka możliwość...
- PanBambaryla
- Przeglądacz
- Auto:: VW Touran, BMN, 2008
- Imię:: PanBambaryla
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 9 razy
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Propozycja:
I tak mi przyszło do głowy by może opracować słowniczek podstawowych pojęć - coś w tym stylu jak Jarry w powitaniach pisze plus gdzieś zamieścić link do słowniczka w którym znalazły by się takie pojęcia jak PPD lub ZWzPD. Mogę coś takiego opracować przy Waszej pomocy (info na PW) i przesłać adminom do wrzucenia.
I tak mi przyszło do głowy by może opracować słowniczek podstawowych pojęć - coś w tym stylu jak Jarry w powitaniach pisze plus gdzieś zamieścić link do słowniczka w którym znalazły by się takie pojęcia jak PPD lub ZWzPD. Mogę coś takiego opracować przy Waszej pomocy (info na PW) i przesłać adminom do wrzucenia.
- jarry
- Władca postów
- Auto:: 1T1 '05, 521 '10, 542 '11
- Imię:: Rołbert
- Podziękował: 584 razy
- Otrzymał podziękowań: 828 razy
może w ZASADNIKU?
umieściłem na próbę 2 akronimy w rozdziale 1, może być?
http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=1977
umieściłem na próbę 2 akronimy w rozdziale 1, może być?
http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=1977
pozdraVWiam, jarry
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)
"Frustra vivit, qui nemini prodest"
*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)
"Frustra vivit, qui nemini prodest"
*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1