Wymiana żarówek w touranie to małe piwko:) Żeby wymienić drogowe musisz zdjąć plastikową osłonę na lampie bliżej grilla łapiąc za "listek" zaczepiony na obudowie lampy bliżej błotnika.Póżniej przekręcasz plastik z żarowką w lampie i wyciągając plastik razem z żarówką i najwazniejsze to zapamiętaj w jakiej pozycji go wyciągnąłeś,będzie ci łatwiej włożyć póżniej i przekręcić.Następnie załoz osłone i wszystko:P
Mat
Żarówki w przednich lampach
- wojtek66
- Przeglądacz
- Auto:: highline avq 2003/04r
- Imię:: wojtek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Witam.przymierzan sie do zakupu żarówkek h7 do mojego Tourana i nie jestem zdecynowany jakie kupić zeby były najlepsze i dawały fajny efekt,coś pod xenon.czekam na wasze propozycje
[ Dodano: Pon Mar 18, 2013 16:06 ]
Witam.przymierzan sie do zakupu żarówkek h7 do mojego Tourana i nie jestem zdecynowany jakie kupić zeby były najlepsze i dawały fajny efekt,coś pod xenon.czekam na wasze propozycje i opinie na jakich jezdzicie.pozdro
[ Dodano: Pon Mar 18, 2013 16:06 ]
Witam.przymierzan sie do zakupu żarówkek h7 do mojego Tourana i nie jestem zdecynowany jakie kupić zeby były najlepsze i dawały fajny efekt,coś pod xenon.czekam na wasze propozycje i opinie na jakich jezdzicie.pozdro