szkoda że nie mogłem..... byłem niby niedaleko (BierHale silesia) no ale chyba trochę późno
( 19 z minutami) i co najważniejsze nie sam a z pasażerami.... Całą noc jeździłem i woziłem towarzystwo.....
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
Piknie było !!!! zazdroszczę - ja podjechać nie mogłem - jak wożę klientów to nie zostawiam ich samych - nigdy nie wiadomo kiedy będą chcieli zmienić lokal. Siedzę grzecznie i czekam bo za to mi płacą....
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Katowice - tzw. "Patelnia"
przy trasie na Tychy/Bielsko
ZAPRASZAMY NIE TYLKO KLUBOWICZĂW
ZE ŚLĄSKA, ALE RĂWNIEŻ Z OKOLIC! Nasza grupa to połączenie pasjonatów
ze Śląska, Zagłębia, Małopolski i Podbeskidzia!
Pierwsze wiosenne grillowanie....
Proszę o zabranie prowiantu....
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.