NC+ nowa platforma do d

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
Awatar użytkownika
GioW
Expert
Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
Imię:: Janek
Podziękował: 27 razy
Otrzymał podziękowań: 91 razy

Post autor: GioW »

@Jarry
pewnie musieli tak to zrobić, żebyś został dalej i teraz masz dwa wyjścia
- przejść do nc+ na ich warunkach
- złożyć wymówienie i zostać teoretycznie bez TV ;)

@Turanek
jeżeli Ci to odpowiada to przechodź (ja bym zrezygnował przy takiej propozycji), spróbuj może powalczyć o pakiet Platinum, mi chcieli zaproponować Platinum + HBO za 119zł ale odmówiłem bo zależy mi tylko na sporcie :P

Z tego wynika, że miałem słabszy pakiet a zaproponowali mi lepszy niż Tobie, nie wiem jak oni to robią :P
Awatar użytkownika
aawol
Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
Imię:: Andrzej
Podziękował: 83 razy
Otrzymał podziękowań: 126 razy

Post autor: aawol »

ja malo wymagający jestem, - zakupiłem N HD na kartę ( taki prepaid ;) ) i mam głęboko ich podziały i połączenia, kolejność kanałów sam sobie ustawiam jak chcę. Może nie mam jakiejś mega oferty ale i po co skoro wolny czas spędzam na forum TKP :mrgreen: a poza tym śpię i pracuję ( robię również inne fajne rzeczy ale też z TV nie związane) to kiedy mam wyoglądać te abonamenty?
w sumie na stronce doboru wyszła mi symulacja kanałów które mógłbym mieć:
Polsat 40 zeta przez 15 m-cy
nc plus 59 zeta przez 12 m-cy

no daje do myślenia ten nowy wymiar rozrywki
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę

auto touran aawol
lock00
Władca postów
Auto:: 1T1
Imię:: -
Podziękował: 32 razy
Otrzymał podziękowań: 50 razy

Post autor: lock00 »

Mnie jak narazie aktualizacja pakieru nie objeła :ok: , też mi zależy tylko na sporcie a dokładnie na naszej ekstraklasie ,a że teraz w polsacie też można obejżeć to odrazu jak będą marudzić to mam ich w du... ,kiedyś mnie nękali telefonami, swoimi głupotami , 20 razy byłem miły ale za 21 brakło mi nerwów , i juz pare miesięcy cisza :super: , ojj szkoda że nie nagralem bo jak znajomi to słuchali to wszyscy żałowaliśmy :hahaha: :hahaha: , coś w tym stylu było
http://www.youtube.com/watch?v=beKBN6z98DA
gość zawsze mnie rozbrajał :super:
witek
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię::
Podziękował: 3 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz

Post autor: witek »

Ja wczoraj przedłużyłem umowe z NC+
Pakiet Platinum + Multiroom+PVR - 99 zł/12m-cy
Byłem abonentem Cyfra+ i posiadam multiroom od Cyfry (dwie karty Cameleon) i dekoder PACE PVR 500GB.
Awatar użytkownika
Tomas
Władca postów
Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
Imię:: Tomek
Podziękował: 438 razy
Otrzymał podziękowań: 127 razy

Post autor: Tomas »

A ja mam jeszcze cień nadziei na zmiany, uważam że się pospieszyliście z podpisaniem umowy. Tu widać że NC mięknie

Mam czas do 19 kwietnia na podjęcie decyzji, a fanów ruchu anty nc+ przybywa i jest obecnie ponad 26 tys http://www.facebook.com/antyncplus?ref=ts&fref=ts
Awatar użytkownika
jarry
Władca postów
Auto:: 1T1 '05, 521 '10, 542 '11
Imię:: Rołbert
Podziękował: 584 razy
Otrzymał podziękowań: 828 razy

Post autor: jarry »

dokładnie uważam tak ja ty Tomku, też czekam
pozdraVWiam, jarry
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)

"Frustra vivit, qui nemini prodest"

*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
Awatar użytkownika
Groul
Przeglądacz
Auto:: Touran
Imię::

Post autor: Groul »

a ja dziś jadę do ASO N-ki :) ciekawe co mi powiedzą. W razie czego wypowiedzenie biorę ze sobą.
Awatar użytkownika
Tomas
Władca postów
Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
Podziękował: 438 razy
Otrzymał podziękowań: 127 razy

Post autor: Tomas »

No jestem ciekaw, bo ja poszedł z tą ich ofertą co przysłali i Pani mi powiedziała że nic nie może mi innego zaproponować.
Awatar użytkownika
aawol

lekkie OT ale nie mogę .... zakładanie profili na fejsie przeciw czemuś ( komercyjne) wydaje mi się debilizmem - założe profil nie lubię kebebu i spróbuję skłonić producenta kebabu żeby zmienił smak na słodki....
Komu nie pasuje oferta pakuje się i zmienia... Zakładając takie profile dajecie znać NC jak bardzo wam zależy na nich.... Tak się postępuje w kapitaliźmie...
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę

auto touran aawol
Awatar użytkownika
jarry
Władca postów
Auto:: 1T1 '05, 521 '10, 542 '11
Imię:: Rołbert
Podziękował: 584 razy
Otrzymał podziękowań: 828 razy

Post autor: jarry »

z kebabem to by tak było jak mówisz, tu bardziej chodzi o walkę z praktycznymi monopolistami lub znaczącymi graczami na rynku, ich jeden czy 100 klientów nie wystraszy odejściem, ale już zrobienie im "koło pióra" na FB czyli publicznie i rozgłoszenie tego poprzez media to już zupełnie innej klasy problem dla nich, jak pokazują wydarzenia z NC+ są to działania skuteczne, na ile to czas pokaże, tym niemniej bez tej akcji na pewno sprawy by się tak nie potoczyły...
pozdraVWiam, jarry
TEL. 66(osiem) 403 66(dziewięć)

"Frustra vivit, qui nemini prodest"

*PW wyłączone - proszę pisać na email
*moje auto http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=7898
*mój kanał YT - http://www.youtube.com/user/VWTouranPol ... ist&view=1
Awatar użytkownika
aki
Władca postów
Auto:: VW/AUDI
Imię:: Artur
Podziękował: 5 razy
Otrzymał podziękowań: 40 razy

Post autor: aki »

sam czekam na ofertę od nich bo umowa kończy mi się 30 kwietnia, a wypowiedzenie otrzymali już 10 marca. Moje życzenia to dwa dekodery z nagrywarką, multiroom, no i programy gdzie są mecze Bundesligi, VOD z przynajmniej 5 darmowymi filmami na miesiąc no i chyba tyle, jako iż CANAL + mam teraz i nie interesuje mnie liga angielska czy włoska to jestem w stanie z niego zrezygnować. A i co ważne cena i czas umowy!!!
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA
Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO
"Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Image
Awatar użytkownika
aawol

no oczywiście PR dla takich firm to bardzo ważna rzecz, mnie chodzi o coś zupełnie innego - ruch anty NC w mojej opinii żebrze o lepsze warunki tak jakby NC było ostatnią piekarnią w okolicy. Przecież telewizja jaka by nie była jest TYLKO telewizją, można przejść na innego operatora, można zrezygnować na rzecz naziemnej, można ( w miastach) założyć kablową.
Ruch oburzenia popieram, ale uważam że nie ten kierunek - nie rozmowy z okupantem tylko przejście.... Gdyby te 30000 lajków ( z fejsa) odeszło z NC to nie jest pikuś !!! - to ok 2 miliony złotych miesięcznie!!!! Zaboli każdego gracza na polskim rynku.
Ale nauczyliśmy się dużo gadać i lajować różne akcje zamiast przenieść je do realnego życia gdzie mogą przynieść realny skutek.
Dziwię się panu Solorzowi że nie wprowadził jeszcze oferty Polsat dla odchodzących z NC.... prześpi niespotykaną okazję biznesową...
ZWzPD - ale jaja!!!!

auto touran aawol
Awatar użytkownika
GioW
Expert
Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
Imię:: Janek
Podziękował: 27 razy
Otrzymał podziękowań: 91 razy

Post autor: GioW »

Tomas pisze:No jestem ciekaw, bo ja poszedł z tą ich ofertą co przysłali i Pani mi powiedziała że nic nie może mi innego zaproponować.
Ja tam tak nie uważam... zresztą od wtorku idzie liga mistrzów i inne ligi a na lodzie nie mam zamiaru zostać ;) może ktoś kto sportu za dużo nie ogląda może czekać ale ja nie. Zresztą 100zł to i tak nie dużo... przeliczcie sobie ile wydajecie na papierosy czy alkohol ;) Mnie takie rzeczy nie dotyczą więc śmiało tą 100kę mogę oddać NC+ :P
Awatar użytkownika
tomasino74
Zaawansowany
Auto:: Touran 2.0 BMM 2007
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 8 razy

Post autor: tomasino74 »

Groul pisze:a ja dziś jadę do ASO N-ki ciekawe co mi powiedzą. W razie czego wypowiedzenie biorę ze sobą.
Wypowiedzenie możesz złożyć tylko poprzez wysłanie do nich pisma pocztą i nie liczy się data stempla pocztowego, tylko do 19.04.2013r. pismo musi być u nich, więc w razie czego radzę wysłać wcześniej priorytetem.
edit: Być może nie miałem racji http://ncpluspytania.pl/viewtopic.php?id=2066
Tomas pisze:No jestem ciekaw, bo ja poszedł z tą ich ofertą co przysłali i Pani mi powiedziała że nic nie może mi innego zaproponować.
Osoby w punktach dystrybucyjnych nie mogą udzielać żadnych rabatów, nie są w tym decyzyjni. Jakiekolwiek rabaty można negocjować telefonicznie, ale podobno tam się dodzwonić ciężko.
Wczoraj dostałem pismo z nc+ z propozycją przejścia na pakiet "Canal + Silver (23) zwany dalej Promocją za 79zł/mc. Dalej informują mnie, że cyt. "Skorzystanie przez Abonenta z usług objętych niniejszą Promocją w cenie promocyjnej, na podstawie niniejszych Warunków Promocji, związane jest z udzieleniem Abonentowi ulgi w wysokości 720 zł brutto."
Sprawdziłem sobie na stronie ncplus.pl ten pakiet Silver i okazuje się, że kosztuje on 79zł/mc. Czytałem te pismo kilka razy i się pytam, na czym niby mam zaoszczędzić te 720zł?
Tak sobie tłumaczę, że przez zdenerwowanie coś mi umknęło. Poczekam kilka dni i spróbuję się skontaktować telefonicznie, ale na tą chwilę jestem nastawiony na koniec współpracy.
Ostatnio zmieniony pt mar 29, 2013 20:33 przez tomasino74, łącznie zmieniany 1 raz.
lock00
Władca postów
Auto:: 1T1
Imię:: -
Podziękował: 32 razy
Otrzymał podziękowań: 50 razy

Post autor: lock00 »

GioW pisze:Zresztą 100zł to i tak nie dużo.

GioW, 100 zł tutaj, 100 tam, wszystko poszlo do góry a pensja bez zmian, też nie pale bo :omatko: ,ostatnio robilem male podsumowanie zwyklych kosztów abonenckich na ten rok to zwiększyło sie razem wszystko o 70 %, głupi podatek od mieszkania jest droższy o 80% :shock: :shock:
ODPOWIEDZ