Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki, masz 18"x8j et 35? podaj wymiary to kupię w ciemno bo mi się też takie podobają.czekam za odpowiedzią z Tomason.de bo te "Polskie strony" coś kręcą.
Z takim na 1000%będzie pasować, im niższe ET tym felga bardziej będzie wystawać. Tam masz 7.5 cala felgę i ET 51 więc luzik Ja mam 8.0x18" ET 38 i na przodzie praktycznie na styk
Ostatnio zmieniony ndz kwie 21, 2013 08:01 przez marcin975, łącznie zmieniany 1 raz.
marcin975, a jak to się ma w druga stronę?chodzi mi od strony wewnętrznej nadkola z kalkulatora ET wynika że od wewnętrznej strony nadkola dojdzie 25 mm(co mnie martwi) blisko amortyzatora,a od zewnętrznej 13mm tu OK.
Wcześniej błędnie napisałem,że mam ET35. mam ET38 i jest na przodzie na styk,więc felga z ET 35 będzie wystawała. Jeżeli chodzi o drugą stronę to jak założysz felgę do 8 cali to spokojnie,jest mały zapas miejsca do amora.
Felgi które chcesz kupić mają 7.5 J ET 51 więc możesz brać w ciemno,pasują na 100%
Natomiast, jak będziesz kupował 8 cali to musisz pilnować ET,ale to też nie problem,bo można zastosować dystanse.
marcin975, miałeś rację pasują na 100% ,założyłem je wczoraj,wyglądają bosko na moim DIABLO.
Ps.jest jeszcze zapas spory na tyle i zastanawiam się nad dystansami .
Felgi GTI te z passata cc troszku mi nie pasuję, z Beetla też ciekawy pomysł. Jeszcze tylko gleba i można jeździć
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.