XXVI Spot GrupaŚląsk Imielin 01.08.2014
- jeżu
- Władca postów
- Auto:: PB8
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 679 razy
Planowaliśmy np pod zadaszeniem jakiś parking. Troszkę cieplej i jaśniej.... W Olkuszu nie ma nic takiego, także Katowice lub ewentualnie jakiś Kraków, ale stamtąd nie było żadnego odzewu i nie było nikogo.... Także Śląsk powinien się szybciej zorganizować.. Termin się dogada ale proponuje np piątek wieczorkiem lub niedziela koło południa.... 
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Gratuluje Wam Panowie, że się Wam udało spotkać.
Ja niestety jak pisałem wcześniej nie dałem rady z racji nocnego wyjazdu do Warszawy.
Na następnym stawiam się obowiązkowo.
Co do Katowic to jest się gdzie spotykać pod dachem.
Marketów Ci u nas dostatek
Mnie zastanawia jedno. Te wszystkie Wasze auta jakieś takie dziwnie czyste
Darmowa myjnia była na miejscu czy jak
Ja niestety jak pisałem wcześniej nie dałem rady z racji nocnego wyjazdu do Warszawy.
Na następnym stawiam się obowiązkowo.
Co do Katowic to jest się gdzie spotykać pod dachem.
Marketów Ci u nas dostatek
Mnie zastanawia jedno. Te wszystkie Wasze auta jakieś takie dziwnie czyste
Darmowa myjnia była na miejscu czy jak
- tomasino74
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 BMM 2007
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Przecież pierwsze wrażenie zawsze jest najważniejsze, przyjechać czystym autkiem to był mus, poza tym jak do zdjęcia zapozować brudasem.
Uważam spot za bardzo udany, również odniosłem wrażenie, że spotkali starzy znajomi. Mam nadzieję, że następny zlot odbędzie się w większym gronie. Dziękuję wszystkim którzy byli.
LYJO jak tam casting, i jak Ci się jeździło po stolicy? Ja byłem tydzień temu i uważam, że to jest porażka, a teraz jak ruszyły prace przy dworcu Wileńskim to już sobie tego nie wyobrażam.
Uważam spot za bardzo udany, również odniosłem wrażenie, że spotkali starzy znajomi. Mam nadzieję, że następny zlot odbędzie się w większym gronie. Dziękuję wszystkim którzy byli.
LYJO jak tam casting, i jak Ci się jeździło po stolicy? Ja byłem tydzień temu i uważam, że to jest porażka, a teraz jak ruszyły prace przy dworcu Wileńskim to już sobie tego nie wyobrażam.
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
tomasino74, casting córka zaliczyła. Więcej się nie spodziewam. Chciała - miała 
Co do Warszawy to jazda straszna . Ostatnie 150 km to jeden wielki remont. Na tym odcinku budują 23 wiadukty ! Szok normalnie. A w mieście nawet tak tragicznie nie było, choć kultura jazdy u niektórych do poprawy zwłaszcza w tych lepszych autach
Co do Warszawy to jazda straszna . Ostatnie 150 km to jeden wielki remont. Na tym odcinku budują 23 wiadukty ! Szok normalnie. A w mieście nawet tak tragicznie nie było, choć kultura jazdy u niektórych do poprawy zwłaszcza w tych lepszych autach
- tomasino74
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 BMM 2007
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
Ano TAKIEtomasino74 pisze:O jakich koszulkach mowa, bo chyba coś przeoczyłem?jeżu pisze:koszulek się nie mogę doczekać