Touran 2005 130k przebiegu
- osttry
- Początkujący
- Auto:: AVQ 1,9TDi
- Imię:: Michał
No jasne zgadzam się. Ale jeśli ktoś przy sprzedaży nie robi problemów aby wziąć VIN i skoczyć do ASO to dobrze wróży. Mój 2004 gdy był kupowany w 2010 miał 80 000. Teraz ma 104 000. Niby nie chciałem wierzyć, że samochód od szwabów który ma 6 lat ma tylko przelotu na poziomie 80 000, po Vinie w ASO (w zestawieniu z książką) wyszło faktycznie, że tyle ma.. ostatni wpis w Niemczech miałem z kwietnia 2010 przy przebiegu 76 500 a przy zakupie w lipcu miał 80 000.marynarz75 pisze:dla porównania, moje auto 2005r. -229 tys km przebiegu. przy zakupie w 2008 miał niecale 160 tys km... to tak ku przestrodze
I wiem wszystko, kiedy były koła zmieniane, kiedy była atrapa grilla zmieniana, a kiedy były kupowane i monotwane spinki do tapicerki sztuk 3
- Marco_Polo
- Specjalista
- Auto:: VW Sharan 2.0 TSI 220KM
- Imię:: Marek
- Podziękował: 9 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
Osttry tylko pogratulować takiego zakupu. Aut z takiego rocznika i z takim przebiegiem to ze świecą szukać 
Był VW Passat Variant B6 2005r. Comfortline 2.0 TDI 140KM - manual
Był VW Golf Plus 2005r. Sportline 2.0 TDI 140KM - DSG
Był VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM -> 186,1KM - DSG
Był VW Sharan 2012r. Comfortline 2.0 TDI 140KM Blumotion - DSG
VW Sharan 2017r. Highline 2.0 TSI 220KM - DSG
Był VW Golf Plus 2005r. Sportline 2.0 TDI 140KM - DSG
Był VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM -> 186,1KM - DSG
Był VW Sharan 2012r. Comfortline 2.0 TDI 140KM Blumotion - DSG
VW Sharan 2017r. Highline 2.0 TSI 220KM - DSG
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
I jeżeli zwrócicie uwagę to wpisy w książce pochodzą z Niemiec - Osnabruck a koleś pisze, że autko sprowadzone z Holandii. Co do ceny to "warszawska cena" jak zauważycie w stolicy jest zawyżona w stosunku do reszty PL.
Drugie co zauważyłem ale może tak w DE jest to, że pierwszy wpis przeglądu zrobiony jest w Wolfsburgu.
Drugie co zauważyłem ale może tak w DE jest to, że pierwszy wpis przeglądu zrobiony jest w Wolfsburgu.
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
zastanawia mnie jedno - ale nie znam się więc raczej w formie pytania - dlaczego on na wlepce ma tak mało kodów wyposażenia?
Przebieg faktycznie - ewenement !
mój też jest '05 i ma o 100tkm więcej, obejrzeć , sprawdzić i targować... Jeśli ma faktycznie taki przebieg i wszystko super działa to warto dać więcej niż średnia cena z rocznika. A i przy tym przebiegu powinien mieć sporo oryginalnych podzespołów ...
Przebieg faktycznie - ewenement !
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
- aki
- Władca postów
- Auto:: VW/AUDI
- Imię:: Artur
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 40 razy
przebieg też odgrywa bardzo ważną rolę, gdyż przy różnym kilometrażu wymieniasz części eksploatacyjne, jeżeli będzie przebieg oszukany to wtedy nie wiesz czy było to wymieniane czy nie, lub też wymienisz to co już było wymienione.pabloxxx pisze:Przebieg przebiegiem ważniejszy moim zdaniem , jest sposób w jaki jest użytkowane.
Dużo zależy od kierowcy, więc czasem auto z większym przebiegiem będzie w lepszej kondycji
Bardzo często tak jest że auta z dużym przebiegiem są w lepszej kondycji niż te które mają mniej przelatane, wszystko zależy od człowieka jaki jest z charakteru i jak podchodzi do aut którymi jeździ.
- Bzyku
- Specjalista
- Auto:: BKD, 2008
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 27 razy
witam, ja sprawdziłbym dokładnie kody wyposażenia (lub vin) z tym co jest w aucie, proponuję sprawdzić rok opon, jest na oryginalnych felgach, ma drugi komplet zimówek, może po oponach da się coś wywnioskować, co do przebiegu to nie zdziwiłbym się że większość jest nalatane w NL czy w D a dwóch właścicieli w Polsce jeździło tylko do kościoła (bez urazy), znam takie przypadki w PL że każdy kupuje ON bo mało pali a później i tak nim nie jeździ bo za drogo. niemniej jednak auto godne pooglądania i dogłębnej analizy, może coś znajdziesz i będzie argument do zbicia ceny? 
Był i się zmył Highline z 2003 z 2.0 TDI AZV 7os
Jest Trendline z 2007 z 2.0 TDI BKD + DSG 7os
Będzie ... ?
Jest Trendline z 2007 z 2.0 TDI BKD + DSG 7os
Będzie ... ?