Mam taki problem ze schowkiem że ostatnio jak go zamknąłem to teraz za nic na świecie nie chce się otworzyć można przyciskać tysiąc razy i tak się nie otworzy. Macie jakieś sposoby na to żeby go otworzyć? Nic cennego tam nie mam no ale czasami się przydaje.
U mnie schowek zablokował się przez przewód z nawigacji tz lewa strona wyżej niż prawa o gdzieś o niecałe 2mm nie chciałem ułamać zatrzasków więc musiałem docisnąć stronę która wystawała wyżej aby się wyrównały i no i pomogło odblokowałem schowek a już miałem go wyłamać,ale u ciebie widać jest inny problem masz go pusty może to sprężyna która ci go podnosi ???nie mam pojęcia jeszcze tego nie rozbierałem.
Nie mam pojęcia co mogło go zablokować mam tam zapach do samochodu klucze do wyjmowania Soniaka ulotka z telefonami nożyk i żarówki i nic więcej a zamknięty jest normalnie tak jak trzeba próbowałem już go podważać ale trochę się bałem żeby nie połamać i zostawiłem.
chodziły mi już po głowie myśli żeby go wyłamać ale ostatnio tak sobie jechałem i z nudów przywaliłem z pięści i cud otworzył się teraz chodzi tak jak trzeba.
mi się też przyblokował , miałem tam navi, ładowarkę i jakieś drobiazgi, rozpędziłem się lekko i pedał hamulca w podłogę, coś tam się przesunęło i schowek się otworzył
podważanie nic nie da - tam jest taki zatrzask "obiegowy z kołyską" trzeba po otwarciu wykręcić wkręt w dnie i wyjąć - obstawiam ze spadła sprężynka trzymająca kołyskę....
Awaryjnie można otworzyć zdejmując panel klimy ale trudno się tam dostać....
Warto tam zajrzeć bo jak raz się zaciął to pewnie znów to zrobi....
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę