Cześć,
kilka dni temu po przywitaniu się napisałem post, w którym zawarłem swoje rozterki dotyczące wyboru wersji silnikowej tuourana, którego chciałbym kupić. Po kilku dniach i zerowej liczbie odpowiedzi dziś napisałem odpowiedź do tego posta z prośbą o zachętą do klubowiczów o jakieś odpowiedzi.
Post się nie pojawił w wątku... Napisany i wysłany kolejny post - również.
To dla mnie nielicha zagwozdka, bo być może inni klubowicze odpowiedzieli mi, a ich posty w tym wątku nie pojawiły się?? Link do wątku: http://www.touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=90417#90417
Brak postów w moim temacie - również ode mnie?
-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
- Kontakt:
Brak postów w moim temacie - również ode mnie?
BYŁY: Astra 1.4i '95, Civic 1.4iS '01, Caddy 1.9 TDI '04 (szczęśliwie sprzedany na Ukrainę)
JEST: Touran United 2.0 TDI BMM '08
Jeśli chodzi o samochody, to człowiek cieszy się dwa razy: pierwszy raz, gdy kupi, a drugi raz, kiedy sprzeda
Jeśli chodzi o samochody, to człowiek cieszy się dwa razy: pierwszy raz, gdy kupi, a drugi raz, kiedy sprzeda

-
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
- Kontakt:
Rzeczywiście, nie wiedziałem - i nie wierzyłem 
Dzięki
A ile wynosi "opóźnienie" pomiędzy wysłaniem posta a jego pojawieniem się? Bo rozumiem, że system "opóźnia" odpowiedzi do samego siebie, tak?

Dzięki

A ile wynosi "opóźnienie" pomiędzy wysłaniem posta a jego pojawieniem się? Bo rozumiem, że system "opóźnia" odpowiedzi do samego siebie, tak?
BYŁY: Astra 1.4i '95, Civic 1.4iS '01, Caddy 1.9 TDI '04 (szczęśliwie sprzedany na Ukrainę)