Propozycja była aby zoorganizowac kilka regionalnych zlotów - miejsca byly podane jako propozycje dla tych Wawa/Lodzi, by było w miarę blisko dla wszystkich i do zaakceptowania.Bzyku pisze:co prawda nie jestem długo na forum ale jeżeli mogę dodać swoje 5 groszy to biorąc pod że mamy kilka osób z Wawy, Wrocka i Łodzi to po co jechać do Płocka? Proponuję jezioro Sulejowskie między Piotrkowem a Tomaszowem. Jest woda będą i domki?
Spot TouranKlubPolska
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
-
- Zaawansowany
- Auto:: 2,0 TDI BKD, DSG, 2005
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
propozycja kolegi cheles aby zrobić spotkania regionalne jest bardzo dobra moim (skromnym) zdaniem; ale może na początek zróbmy tak:
1. krótkie spotkanie raczej gdzieś przy jakimś supermarkecie (Tylko warszawa i okolice); wzorem innych forów - piątek wieczorkiem? proponuje tesco ursynów przy ale. KEN - na przeciwko są fajne knajpki - ale nie wiem czy daja bezalkoholowe piwo - ewentualnie proszę o inne propozycje (CENTRUM M1 MARKI??). Na takim spotkaniu można by:
a. wytypować termin – aby wszystkim pasował – proponuję wrzesień 2011; (ale tutaj bez kolegów moderatorów nie wychodziłbym przed szereg bo kupa jest łatwiej – może jakiś sponsorów znajdziemy)
b. wytypować lidera grupy regionalnej w celach organizacyjnych aby kontaktowało się ze sobą parę osób – po jednej z każdego regionu.
bo robienie zlotu z noclegiem i imprezami dla małej liczby osób moim zdaniem nie będzie opłacalne - ale proszę potraktować moja propozycje jak burzę mózgów - czyli nie krytykujemy:)
może koledzy moderatorzy zrobili by gdzieś temat/watek dla grup regionalnych – to łatwiej było by sie umawiać
aha – jeżeli ktoś chętny na krótki zlot regionalny bez noclegu to proszę się dopisywać- proponuję 8 lipca 2011r. godzina …. 19,30??? miejsce – jak wyżej – czyli warszawa, parking przy TESCO Ursynów. Wymienimy się opiniami o serwisach, naszych autkach, modach jak ktoś robił. Ja mam program do diagnostyki – legalnego VCP (Vag Can Pro) więc .. można podłączyć ale wiedzę raczej trzeba mieć swoją – właśnie robię logi statyczne i dynamiczne wiec może tez ktoś pomoże z interpretacją – stad pomysł spotkania regionalnego
1. anko 1973
2.
3.
4.
5.
6.
1. krótkie spotkanie raczej gdzieś przy jakimś supermarkecie (Tylko warszawa i okolice); wzorem innych forów - piątek wieczorkiem? proponuje tesco ursynów przy ale. KEN - na przeciwko są fajne knajpki - ale nie wiem czy daja bezalkoholowe piwo - ewentualnie proszę o inne propozycje (CENTRUM M1 MARKI??). Na takim spotkaniu można by:
a. wytypować termin – aby wszystkim pasował – proponuję wrzesień 2011; (ale tutaj bez kolegów moderatorów nie wychodziłbym przed szereg bo kupa jest łatwiej – może jakiś sponsorów znajdziemy)
b. wytypować lidera grupy regionalnej w celach organizacyjnych aby kontaktowało się ze sobą parę osób – po jednej z każdego regionu.
bo robienie zlotu z noclegiem i imprezami dla małej liczby osób moim zdaniem nie będzie opłacalne - ale proszę potraktować moja propozycje jak burzę mózgów - czyli nie krytykujemy:)
może koledzy moderatorzy zrobili by gdzieś temat/watek dla grup regionalnych – to łatwiej było by sie umawiać
aha – jeżeli ktoś chętny na krótki zlot regionalny bez noclegu to proszę się dopisywać- proponuję 8 lipca 2011r. godzina …. 19,30??? miejsce – jak wyżej – czyli warszawa, parking przy TESCO Ursynów. Wymienimy się opiniami o serwisach, naszych autkach, modach jak ktoś robił. Ja mam program do diagnostyki – legalnego VCP (Vag Can Pro) więc .. można podłączyć ale wiedzę raczej trzeba mieć swoją – właśnie robię logi statyczne i dynamiczne wiec może tez ktoś pomoże z interpretacją – stad pomysł spotkania regionalnego
1. anko 1973
2.
3.
4.
5.
6.
- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 116 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
- spacewalker
- Władca postów
-
- Przeglądacz
- Auto:: HGL 1.9 BLS DSG 2006
- Imię:: BOGUSLAW
Dzisiaj trafiłem na filmik z bicia Rekordu Guinnessa przez Volviaki i tak mnie od razu natchnęło... a może pobić (ustanowić) rekord w WV, albo nawet w Turkach - co wy na to? no chyba, że już ktoś to ustanowił. Jako miejsce bicia rekordu proponuję... tradycyjnie Katowice
pewnie za chwilę będzie psioczenie dlaczego Katowice - jak widać na filmie poniżej i miasto chętne do takich akcji, mamy też trochę miejsc do takich akcji, aby nie było paraliżu komunikacyjnego (np. DTŚ), no i w końcu każdemu byłoby w miarę blisko. Co wy na to?
link do filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=f_q0K8LB ... Tg&index=6

pewnie za chwilę będzie psioczenie dlaczego Katowice - jak widać na filmie poniżej i miasto chętne do takich akcji, mamy też trochę miejsc do takich akcji, aby nie było paraliżu komunikacyjnego (np. DTŚ), no i w końcu każdemu byłoby w miarę blisko. Co wy na to?
link do filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=f_q0K8LB ... Tg&index=6
- spacewalker
- Władca postów
-
- Przeglądacz
- Auto:: HGL 1.9 BLS DSG 2006
- Imię:: BOGUSLAW
@spacewalker: taaaa i będziemy do tej Stolycy 3 godziny wjeżdżali, a potem kolejne 3 wyjeżdżali, nie wspomnę o samej drodze do. Kolejna rzecz, że nie chodzi o działanie Wawa - Łódź, tylko globalne DE | CZ | SK | A , a komu z tych krajów chciałoby się przyjeżdżać do zatłoczonej Wawy... Byłem ostatnio i sorry, ale dzięki stanie w korkach mnie nie kręci. Dobra, tematu nie było, bo z takim podejściem nie dojdziemy do niczego konstruktywnego.
- spacewalker
- Władca postów
- jarry
- Władca postów
- Auto:: 1T1 '05, 521 '10, 542 '11
- Imię:: Rołbert
- Podziękował: 584 razy
- Otrzymał podziękowań: 828 razy