Miki76 pisze:tak widziałem lecz jak je wpisałem to pojawiał się błąd z wpisem kodowanie odrzucone
yox pisze:
Miki76 pisze:już napisałem na forum i zobaczymy czy odpisze
... napisz o postępach, sam jestem ciekawy WTF, nie funguje
odpowiedział że nie pomoże gdyż tak jeździł autem przez dwa lata i auto sprzedał z tym radiem
Jak chcesz to jutro podbije ci swoje kodowanie z rns
Wysłane z mojego ZUK Z2131 przy użyciu Tapatalka
Generowanie PASSWORD do kart SD dla RNS315 oraz RNS310 pod podany numer CID. Nie ma znaczenia jaka to karta. Podajesz swój numer CID dostajesz pasujący PASSWORD
-------------------------------------------------------------------------------
Address 37: Navigation (J794) Labels: None
Part No SW: 3C8 035 279 A HW: 3C8 035 279 A
Component: RNS315-EU H62 0319
Serial number: VWZA
Coding: 000002110200130000029001
Shop #: WSC 35110 790 50316
ASAM Dataset: EV_RNS315EUV2UDS 001705
ROD: EV_RNS315EUV2UDS_VN35.rod
VCID: 29524ACE48E203B
Data medium:
Subsystem 1 - Part No: 3AA 919 866
Component: EUR_W_V4 0050
No fault code found.
Generowanie PASSWORD do kart SD dla RNS315 oraz RNS310 pod podany numer CID. Nie ma znaczenia jaka to karta. Podajesz swój numer CID dostajesz pasujący PASSWORD
nie napisałeś w jakim aucie je masz i czy masz w nim kolorowe zegary i kierownice 12 przyciskową jeśli tak to napisz jak prawidłowo wygląda działanie tego radia na zegarach
Miki76 pisze:nie napisałeś w jakim aucie je masz i czy masz w nim kolorowe zegary i kierownice 12 przyciskową jeśli tak to napisz jak prawidłowo wygląda działanie tego radia na zegarach
Mam białe zegary, auto to caddy i mam kiere o której piszesz jutro dokladnie ci opiszę jak to działa, na zegarach mam info dotyczące telefonu czyli sieć bateria itp, resztę dopisze jutro
u mnie jedynie co zauważyłem to zakładki telefonu nie ma jak przełączę w zakładkę Audio to się pokazuje jak ja do kogoś dzwonię oraz jak ktoś do mnie dzwoni pojawia się informacja na zegarach że dzwoni dana osoba po przytrzymaniu 5 sekund słuchawki na kierownicy wybiera ostatni numer wybierany czyli chyba tak będzie to działać jeśli nie ma się oddzielnego modułu BT poczekamy może ktoś potwierdzi czy tak powinno działać
Miki76 pisze:u mnie jedynie co zauważyłem to zakładki telefonu nie ma jak przełączę w zakładkę Audio to się pokazuje jak ja do kogoś dzwonię oraz jak ktoś do mnie dzwoni pojawia się informacja na zegarach że dzwoni dana osoba po przytrzymaniu 5 sekund słuchawki na kierownicy wybiera ostatni numer wybierany czyli chyba tak będzie to działać jeśli nie ma się oddzielnego modułu BT poczekamy może ktoś potwierdzi czy tak powinno działać
poprzez kierownice mogę wchodzić w książkę kontaktów, wybierać numer, realizować połączenia, jeśli chcesz abym dokładnie sprawdził jakąś funkcję to pisz
dobrze tylko żebyśmy się dobrze zrozumieli ty używasz BT z radia czy oddzielnego modułu możesz mi na PW podrzucić cały skan twojego auta u mnie twoje kodowanie nie wchodzi jest napisane poza zasięgiem